Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Susret u ZG Nedjelja 2.3.08.
BlitzMan:
honey kaj da sa busom idem...ili da guram skuter do kremica-->bilo je opcija...sa curama vise NE na skuter jer sam mogao bit ispod slep sluzbe ili ispod nekog auta--->točnije u crnoj vreći :icon_blackeye: :icon_blackeye: :glasses9:.............
honey:
--- Citat: BlitzMan - 05 Ožujak, 2008, 16:49:29 ---honey kaj da sa busom idem...ili da guram skuter do kremica-->bilo je opcija...sa curama vise NE na skuter jer sam mogao bit ispod slep sluzbe ili ispod nekog auta--->točnije u crnoj vreći :icon_blackeye: :icon_blackeye: :glasses9:.............
--- Kraj citata ---
buahahaha..daj ne seri..pa dala bi ti ja da vozis ;D
SlowRider:
--- Citat: honey - 05 Ožujak, 2008, 19:11:52 ---
--- Citat: BlitzMan - 05 Ožujak, 2008, 16:49:29 ---honey kaj da sa busom idem...ili da guram skuter do kremica-->bilo je opcija...sa curama vise NE na skuter jer sam mogao bit ispod slep sluzbe ili ispod nekog auta--->točnije u crnoj vreći :icon_blackeye: :icon_blackeye: :glasses9:.............
--- Kraj citata ---
buahahaha..daj ne seri..pa dala bi ti ja da vozis ;D
--- Kraj citata ---
trebao si prihvatiti ponudu :laughing11:
Kristijan_R1 klasa:
--- Citat: KicHo7 - 05 Ožujak, 2008, 13:51:10 ---MHR team 2 je gore, 100% tocna informacija!
to ti i piše na skuteru na kadi dole di inace pise yamaha
--- Kraj citata ---
MHR team 2 je bio prije... sada na drugom aeroxu... no njega cete imat jos prilike vidjeti...
sada ima MHR Replicu i Nardo auspuh...
Sole8:
sve pohvale :notworthy: pozz
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju