Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Susret u ZG Nedjelja 2.3.08.

(1/20) > >>

Mr J:
Ekipa sa svijetaskutera organizira neki meet na kremicu oko 14h u nedjelju 2.3.08. pa tko hoce moze ici, najbolje bi bilo kada bi ljudi sa mojskuter.com foruma dosla zajedno...

Eto, tko misli ici neka se ovdje dogovara, ja cu jos razmisliti...  :icon_thumright:

Tko jos nije imao priliku sudjelovati na nekom meetu ili grupnoj voznji (kada se vozi 50ak skutera u grupi) ima priliku vidjeti kako je to...

Najvjerojatnije ce biti tamo na kremicu nekog stunta i paljenja guma pa voznja kroz grad do neke pivnice, birtije...

wyeshtitza:

--- Citat: Mr J - 28 Veljača, 2008, 09:44:03 ---Ekipa sa svijetaskutera organizira neki meet na kremicu oko 14h u nedjelju 2.3.08. pa tko hoce moze ici, najbolje bi bilo kada bi ljudi sa mojskuter.com foruma dosla zajedno...

Eto, tko misli ici neka se ovdje dogovara, ja cu jos razmisliti...  :icon_thumright:

Tko jos nije imao priliku sudjelovati na nekom meetu ili grupnoj voznji (kada se vozi 50ak skutera u grupi) ima priliku vidjeti kako je to...

Najvjerojatnije ce biti tamo na kremicu nekog stunta i paljenja guma pa voznja kroz grad do neke pivnice, birtije...

--- Kraj citata ---

pizde sa ss-a odbijaju pivnicu i podržavaju neku fancy šminkić birtiju! sramota! :laughing6:

Tomma:
A de nemojte tako rano,cekajte da mi noga prodje :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Nikad nisam nio ni na jednom meetu,jedva cekam neki...!!!  :)

mrcina:
ja odma kažem da nemogu.
sori narode.

Mr J:

--- Citat: mrcina - 28 Veljača, 2008, 12:02:26 ---ja odma kažem da nemogu.
sori narode.

--- Kraj citata ---

radis?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju