Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Susret u ZG Nedjelja 2.3.08.

<< < (12/20) > >>

robert:
za sve one koji su slikali:
UPLOADAJTE SLIKE (KOMPRIMIRANE RAR ILI ZIP) NA RAPIDSHARE I POSTAJTE OVDJE LINK!

ChRiStIaN:
jebga, ja došo od cure oko pola 4 i odma sam išo na fuš da zaradim neku kintu! I jebga, nisam stigao nikako, tek sam sad došo doma!

biće još meeteva  :icon_thumright:

HoX-Sr:
bilo je predobro....krenuli oko 1 i 10 iz iz Antonia , pa ostali bez Mr. J ( to ti je tak kad imas tjuning skuter   :icon_biggrin: ) laganini do katedrale al tamo nije vise bilo nikoga jel smo mi malo kasnili , onda produzili na kremic , i gore prejebeno , gro ekipe.... kasnije napravili djir po gradu , malo da jaruna .... sve u svemu predobro za prvi meet ove godine  :headbang:

Mr J:
da... zao mi je sto nisam uspio doci...

Naime mene je zezala tako glupa i banalna stvar... Vozili se mi i kod Inine benzinske u dubravi samo baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i ugasi se... Pas i micika, poludio sam... Stali ja pokusavao upaliti ali nista... rekao deckima da odu i nastavio sarafati, gledam svjecicu baca iskru, rekoh vjerojatno je karb jer ga nisam niti stelao... tako ja prckam i on upali, krenem dalje i do maksimira i opet baaaaaaaaaaaaaaa i krepa... Pas i micika na kvadrat!!!

Rastavim ja karburator kada nema goriva u casici, odmah mi bilo jasno ili pumpa ili vakuum ventil i potegnem ja svojim plucima vakuum i pocne gorivo teci... pas i micika...

Onda sam to slozio i krenuo kuci jer sam bio sav nikakav, i vise me nije zezao... no nisam otisao kuci nego do cure na pecenu patku i strukle, bacili belu i otisao doma...

Evo sada sam malo i stelao karburator i sredio te gluposti i sada ide kako treba, sutra lakse role, boost bottle i ponovno stelanje frge i to ce biti to dok ne rikne termo grupa...

Jos jednom mi je zao sto nisam nazocio susretu... bit ce ih... a ja sam sada za voznju uvijek!

:icon_thumright:

robert:
ovaj put uzmi diznu od MIG21 a ne od stoje! :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
šteta što nisi bio!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju