Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Susret u ZG Nedjelja 2.3.08.

<< < (3/20) > >>

robert:

--- Citat: Lav - 28 Veljača, 2008, 18:06:58 ---buhahahaa  nadam se napokon koji put i ja doici sa svojom kramom .....Kad crkne putom ahahahha   ma  aj nebu samo jebe me  bolje da sa frendom na skutu dođem ili sa  nekim jer  rs nema regu ni porez samo ugovor di piše da je na moje ime pomalo rizicno za iči tako..........Jedino prek brjega    ali nebi ni dalje išao tako baš zbog toga bolje sa nekime doči.....

--- Kraj citata ---
onda ti je ovo dobra mogućnost! do krematorija čemo te ako treba i gurati i onda samo prebaciš preko ograde!

Tomma:
ja bi doso da mi noga prodje do tada...

Goran:
Dolazim, nadam se da me neće ništa spriječiti!!! :icon_thumright:
 :hello:

Mr J:

--- Citat: greenlite - 28 Veljača, 2008, 18:12:03 ---u je**** ja otvorio novu temu pod susreti( nisam vidio da je već tu rasprava) sorry
Ja bi došao sa kolegom ako se skupimo....

--- Kraj citata ---

Avionom?!  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Mr J:
Mozemo se dogovoriti opet mi da se nadjemo ispred san antonia u sesvetama pa idemo dalje zajedno...
Pa se poslije mozemo naci sa ekipom iz grada i onda svi u grupi idemo na kremic...

Eto, ja sam za sada ZA, pa da vidimo koliko ce nas se skupiti...  Ako je netko sam, ne zna nikoga ni sa jednog foruma slobodno neka dodje u dogovoreno vrijeme na dogovoreno mjesto i upoznat cemo se, nitko ne grize...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju