Ehej evo i ja se odlucio lagano da uzmem da pocnem praviti moju makinu seci kroji lepi
hehe
Ovde cu postovati slike sta radim i tako... trebace mi pomoci sigurno oko sitnica pa je najbolje da se sa vama svima zajedno posavetujem
Danas sam ga polako rastavio skinuo sve plastike ... malo ocu prednju masku da sredim da napravim obrvice .. a nazad ocu da resim ovaj glupi ruzni rep da napravim nesto od toga ... kao prvo da nabavim negde neki drugi rezervoar posto ovaj dole viri metar ! haha
znaci da resim taj problem da mogu normalan undertal da napravim ... ali treba mi prvo neki rezervoar koji cu najverovatnije morati smestiti na mesto gde je trenutno prostor ispod sica ... posto ovde nazad bash i nema mesta da bih nesto filozofirao previshe....
E sad prvo sto sam ugledao su ove pukotine tj kao da se pocela raspadati guma skroz .... pogledajte slike ... dali ce to da mi uskoro predstavlja problem posto onako kad stiskam prstom samo sto neprodjem kroz nju u centar haha
a rezervoar izgleda ovako ... znaci prosto nemoguce uraditi ista sa njim nit moze da udje u sic prevelik je nit ista ? ...
ovako bi otprilike trebao da ide undertal znaci tom ravninom...
A obrvice sam rezao od kartona da vidim kako da izgleda i odlucio sam za ovaj izgled ... sta mislite ?
KOMENTARI:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,56956.0.html