Općenito > Propisi

Nevezivanje kacige

<< < (6/11) > >>

B.E.R.O.:
Ja da nije tolka kazna kolka je i da mi se neda dr#at% sa govnima (da kazem opet: koji nikad u zivotu nisu nikome nista korisno ucinili!!),i da svi nenose nebi je nikad na glavu stavio,na skuteru...
Kao i vecina vas!!!
 :icon_thumright:
Na motociklu je druga stvar,tamo nebi sjeo bez kacige na glavi!!!
 :icon_thumright: 8)
Ajd nek se javi jedan od vas starijih na forumu,koji je npr.1999.-2002. nosio kacigu na glavi??
Ja nisam !!!
 :frajer:

ivansp:

--- Citat: maki 225 - 25 Kolovoz, 2011, 17:09:13 ---e moja kopča se i sa obadvije ruke jedva odkopča jer je neka blesava i nepada mi na pamet vezat i odvezivati do trgovine bazena ili slično,em izgubim vremena em izgubim volju i em mi je dosta ovakvih koji filozofiraju. Ti skopčaj svoju šta te briga šta ču ja radit.

--- Kraj citata ---

prvi put kad se negdje skucaš i ostaneš invalid sjetit češ se filozofa i onda češ se lupati u glavu što ti je bilo puno tih 5 sekundi kopčanja.....
vezo ti nju ili ne boli mene racku

maki 225:

--- Citat: ivansp - 25 Kolovoz, 2011, 17:21:04 ---prvi put kad se negdje skucaš i ostaneš invalid sjetit češ se filozofa i onda češ se lupati u glavu što ti je bilo puno tih 5 sekundi kopčanja.....
vezo ti nju ili ne boli mene racku

--- Kraj citata ---
:headbang:

marin-w:

--- Citat: B.E.R.O. - 25 Kolovoz, 2011, 17:19:37 ---Ja da nije tolka kazna kolka je i da mi se neda dr#at% sa govnima (da kazem opet: koji nikad u zivotu nisu nikome nista korisno ucinili!!),i da svi nenose nebi je nikad na glavu stavio,na skuteru...
Kao i vecina vas!!!
 :icon_thumright:
Na motociklu je druga stvar,tamo nebi sjeo bez kacige na glavi!!!
 :icon_thumright: 8)
Ajd nek se javi jedan od vas starijih na forumu,koji je npr.1999.-2002. nosio kacigu na glavi??
Ja nisam !!!
 :frajer:

--- Kraj citata ---
Ni vozacke,ni kacige,ni registracije,ni svjetla nisam imao a vozilo se svasta.... Sad su nas stisli sa tim kaznama da se bojis i kad imas sve po pravilu nekih valjaka i decibela.

CpI...Vedooo:
Kaciga glavu cuva... pa sad ko nece-nemora... a vrlo je vazno imati odgovarajucu kacigu.. evo par fotki moje, koja je bila samo radi policije.. pa pogledajte sta se desilo pri padu sa 60 kmh..

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju