Općenito > Propisi
Nevezivanje kacige
[SB]Replica 180:
mene je samo upozorio, i pustio :icon_thumright:
vale_vx:
ja kacigu nosim i vežem za sebe, a ne za murju i kaznu.
ako je nekad ne stavim do dućana ili posla zbog lijenosti je moja greška i da me policija zaustavi i napiše kaznu odmah bi platio jer znam da sam kriv
a ovdje pola frajera koji su sad glavni kad nenose/nevežu kacige će kad dobiju kaznu doć na forum kukat da im je smrad, đubre itd napisao kaznu a išli su samo 200m od kuće, i što da rade i kome da pišu žalbu jer su nezaposleni školarci koji je nemaju s čime platit
ako si frajer da ne staviš kacigu, onda budi i frajer pa cashiraj
marin-w:
--- Citat: vale_vx - 26 Kolovoz, 2011, 14:10:31 ---ja kacigu nosim i vežem za sebe, a ne za murju i kaznu.
ako je nekad ne stavim do dućana ili posla zbog lijenosti je moja greška i da me policija zaustavi i napiše kaznu odmah bi platio jer znam da sam kriv
a ovdje pola frajera koji su sad glavni kad nenose/nevežu kacige će kad dobiju kaznu doć na forum kukat da im je smrad, đubre itd napisao kaznu a išli su samo 200m od kuće, i što da rade i kome da pišu žalbu jer su nezaposleni školarci koji je nemaju s čime platit
ako si frajer da ne staviš kacigu, onda budi i frajer pa cashiraj
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: ivansp - 25 Kolovoz, 2011, 16:19:34 ---pa boli mene racku očeš ti poginut kad padneš radi svoje gluposti jer nisi stavio kacigu ili svezo istu.....
--- Kraj citata ---
Vidis, mene ne boli. Ako on padne zbog toga (i prezivi), napravit ce drzavi trosak od par desetina tisuca (mozda i vise kuna), a kako drzavu financiraju gradjani, osjecam se ko budala kad takav padne jer mu ja iz svog djepa placam njegovu glupost.
Prema tome, nek izvoli poginut, a ne ostat gljiva na aparatima ili nek veze kacigu ;D
3alfa3:
--- Citat: maki 225 - 25 Kolovoz, 2011, 17:09:13 ---šta te briga šta ču ja radit.
--- Kraj citata ---
procitaj post iznad ovog i nek ti starci ne placu nad krevetom u bolnici kad im kazu da trebaju prodat stan/kucu da bi tvoje dupe i dalje zivilo na aparatima. Samo, to se nece desit nego cemo mi ostali placat tvoje bahacenje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju