Općenito > Propisi
Nevezivanje kacige
ivansp:
stvarno pre glupo pitanje a tako i tema.....pa jel nosite kacigu radi sebe ili radi čega.....pa boli mene racku očeš ti poginut kad padneš radi svoje gluposti jer nisi stavio kacigu ili svezo istu.....ako tebi samom nije stalo do svog života zašto bi meni ili nekom drugom bilo......ako imaš mozga stavit češ ju radi sebe a ako si balavac pun sebe i samo ti je stalo do toga da te pičiči vide kako ti imaš skuter i voziš se bez kacige jer ti je ga je tata kupio onda se brate i vozi tako pa pogini kad si idiot.......
(ovo sam napisao opčenito nisam mislio na nikog pojedinačno)
marin-w:
--- Citat: alexm - 25 Kolovoz, 2011, 15:06:06 ---Treba imati kacigu prave veličine jer onda se ne može samo tako skinuti ! Ja imam kacigu koja zbog onog "spojlera" iza ne stane ispod sica pa sam jedan kraj za vezivanje zavezao u grop, jer je neka blesava kopča, tako da je mogu zakačit sa strane skutera. Kako vi to rješavate ?
--- Kraj citata ---
Nisam ju nikad niti spremio unutra. Uzmes ju u ruku,a ispod sica ide alat i lanac za vezivanje,stitnici za koljena,rukavice,bubreznjak a ponekad i tenda.
maki 225:
e moja kopča se i sa obadvije ruke jedva odkopča jer je neka blesava i nepada mi na pamet vezat i odvezivati do trgovine bazena ili slično,em izgubim vremena em izgubim volju i em mi je dosta ovakvih koji filozofiraju. Ti skopčaj svoju šta te briga šta ču ja radit.
Kamba:
--- Citat: maki 225 - 25 Kolovoz, 2011, 17:09:13 ---e moja kopča se i sa obadvije ruke jedva odkopča jer je neka blesava i nepada mi na pamet vezat i odvezivati do trgovine bazena ili slično,em izgubim vremena em izgubim volju i em mi je dosta ovakvih koji filozofiraju. Ti skopčaj svoju šta te briga šta ču ja radit.
--- Kraj citata ---
..pa treba ti dat po pički...... :toothy9: :toothy9: :toothy9:
maki 225:
Lol care da imaš ovu moju koju i ovako jedva nabijem na glavu od onih spužvica nebi je ni ti vezao. :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju