Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ide to vrlo dobro,taj spuh je dobar cak i za slabiji base kit a na serijali se vrti pravo.Ja sam ga imao prije na apriliji sr i uz rolnice od nekih 4 grama mozda 4,2 ne sjecam se tacno isao sam ko metak.
znači za cca 2200-2300 kn se može napraviti odličan tuning. leo touring, dr evo i dellorto 17,5 još nešto kad sam već dosadan, da li s vremenom postaje bučniji budući da ne znam od čega je napravljen prigušivač u njemu. ima netko iskustva?
Imam jednog druga vozi ga na malossi sport na minereli masini a drugi ga vozi na runneru na TP trophi.Obojica idu posve fino.
jel bučniji na kojem od ta dva kita? jer vidim da yasuni r na trophyju jako buči, a recimo na sportu puno manje... nemreš vjerovati, isti spuh na dva modela kita se totalno različito čuje
jel bučniji na kojem od ta dva kita. jer vidim da yasuni r na trophyju jako buči, a recimo na sportu puno manje... nemreš vjerovati, isti spuh na dva modela kita se totalno različito čuje
Ne bi rekao da je do kita,prije ce bit da je onaj na trophy-u sprzio vunu
pa kad smo ga vratili na malossi sport, opet je bio tih. ne kužim što želiš reći
Moguce da je onaj turpijan ili kao sto je luna500rr rekao i kompresija igra ulogu..A rekao sam da je mozda taj yasuni sprzio vunu znaci mozda je vuna dotrajala
ja sad imam taj spuh na pia agregatu i ide sasvim solidno kad se postima razlika između njega i sa katalizatorom dan i nocali u jesen ce na prodaju nije to to mora neki rezonantniji
by the way...ja više volim da je skuter momentan i da se ne dreči ko na primjer pug sa TT-om
de pokidat ce se od momenta razlka spram ostalih je sto on nije rezonantni pa nema gubitka snage na niskim okretajima, al isto tako pri okretajima tt-a tt je jaci... ovaj spuh je super za skutere s serijskim variomatom i kitom jer netreba previse okretaja da bi vukao i nije osjetljiv toliko na rupe u prjenosu pa se tiho cuje a ide bolje od serijskog kako god okrenes