Tehnički kutak > Tuning skutera
LeoVince Touring na Minarelli serijali
dino73n:
Taj auspuh je zamisljan kao spuh koji ce dati najvece moguce performanse bez povecanja buke.Znaci cuje se skoro isto kao i serijski mozda mrvicicu jace a ima snagu skoro kao TT i ZX mrvicu slabiji.
U nas ga raja ne fura jer se uvijek trazi maximum bez obzira na buku.Iz svicarske i njemacke polovni skuteri vrlo cesto dolaze sa tim spuhom.
Santa_Kloz:
znači za cca 2200-2300 kn se može napraviti odličan tuning. leo touring, dr evo i dellorto 17,5 :glasses2:
još nešto kad sam već dosadan, da li s vremenom postaje bučniji budući da ne znam od čega je napravljen prigušivač u njemu. ima netko iskustva?
Miki-speedy:
--- Citat: Santa_Kloz - 25 Kolovoz, 2011, 10:33:53 ---znači za cca 2200-2300 kn se može napraviti odličan tuning. leo touring, dr evo i dellorto 17,5 :glasses2:
još nešto kad sam već dosadan, da li s vremenom postaje bučniji budući da ne znam od čega je napravljen prigušivač u njemu. ima netko iskustva?
--- Kraj citata ---
Postaje ali treba bas dugo vremena,isto kao serijski gledaj na to..
Ivanm ga je vozio na mhr replici i dobro je islo,pa ti gledaj :icon_thumright:
dino73n:
Imam jednog druga vozi ga na malossi sport na minereli masini a drugi ga vozi na runneru na TP trophi.Obojica idu posve fino.
Santa_Kloz:
--- Citat: dino73n - 25 Kolovoz, 2011, 10:42:43 ---Imam jednog druga vozi ga na malossi sport na minereli masini a drugi ga vozi na runneru na TP trophi.Obojica idu posve fino.
--- Kraj citata ---
jel bučniji na kojem od ta dva kita? jer vidim da yasuni r na trophyju jako buči, a recimo na sportu puno manje... nemreš vjerovati, isti spuh na dva modela kita se totalno različito čuje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju