Tehnički kutak > Tuning skutera

LeoVince Touring na Minarelli serijali

<< < (4/4)

massi:
ja sad imam taj spuh na pia agregatu i ide sasvim solidno kad se postima razlika između njega i sa katalizatorom dan i noc
ali u jesen ce na prodaju nije to to mora neki rezonantniji  :toothy12:

Santa_Kloz:

--- Citat: massi - 25 Kolovoz, 2011, 12:29:03 ---ja sad imam taj spuh na pia agregatu i ide sasvim solidno kad se postima razlika između njega i sa katalizatorom dan i noc
ali u jesen ce na prodaju nije to to mora neki rezonantniji  :toothy12:

--- Kraj citata ---

:toothy12:

by the way...
ja više volim da je skuter momentan i da se ne dreči ko na primjer pug sa TT-om  :)

luna500rr:

--- Citat: Santa_Kloz - 25 Kolovoz, 2011, 13:30:57 --- :toothy12:

by the way...
ja više volim da je skuter momentan i da se ne dreči ko na primjer pug sa TT-om  :)

--- Kraj citata ---

de pokidat ce se od momenta :toothy12:
razlka spram ostalih je sto on nije rezonantni pa nema gubitka snage na niskim okretajima, al isto tako pri okretajima tt-a tt je jaci... ovaj spuh je super za skutere s serijskim variomatom i kitom jer netreba previse okretaja da bi vukao i nije osjetljiv toliko na rupe u prjenosu pa se tiho cuje a ide bolje od serijskog kako god okrenes ;D

Santa_Kloz:

--- Citat: luna500rr - 25 Kolovoz, 2011, 17:05:17 ---de pokidat ce se od momenta :toothy12:
razlka spram ostalih je sto on nije rezonantni pa nema gubitka snage na niskim okretajima, al isto tako pri okretajima tt-a tt je jaci... ovaj spuh je super za skutere s serijskim variomatom i kitom jer netreba previse okretaja da bi vukao i nije osjetljiv toliko na rupe u prjenosu pa se tiho cuje a ide bolje od serijskog kako god okrenes ;D

--- Kraj citata ---

pa pod momentan se i podrazumijeva to da je jači na nižim okretajima  ;D

a kako bogati nije rezonantan? napravljen je da ima široki powerband, što umanjuje snagu na peak-u. ali da nije rezonantan što bi onda neizgorjela smjesa napravila auspuhu u kratkom roku?  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju