Tehnički kutak > Tuning skutera
LeoVince Touring na Minarelli serijali
massi:
ja sad imam taj spuh na pia agregatu i ide sasvim solidno kad se postima razlika između njega i sa katalizatorom dan i noc
ali u jesen ce na prodaju nije to to mora neki rezonantniji :toothy12:
Santa_Kloz:
--- Citat: massi - 25 Kolovoz, 2011, 12:29:03 ---ja sad imam taj spuh na pia agregatu i ide sasvim solidno kad se postima razlika između njega i sa katalizatorom dan i noc
ali u jesen ce na prodaju nije to to mora neki rezonantniji :toothy12:
--- Kraj citata ---
:toothy12:
by the way...
ja više volim da je skuter momentan i da se ne dreči ko na primjer pug sa TT-om :)
luna500rr:
--- Citat: Santa_Kloz - 25 Kolovoz, 2011, 13:30:57 --- :toothy12:
by the way...
ja više volim da je skuter momentan i da se ne dreči ko na primjer pug sa TT-om :)
--- Kraj citata ---
de pokidat ce se od momenta :toothy12:
razlka spram ostalih je sto on nije rezonantni pa nema gubitka snage na niskim okretajima, al isto tako pri okretajima tt-a tt je jaci... ovaj spuh je super za skutere s serijskim variomatom i kitom jer netreba previse okretaja da bi vukao i nije osjetljiv toliko na rupe u prjenosu pa se tiho cuje a ide bolje od serijskog kako god okrenes ;D
Santa_Kloz:
--- Citat: luna500rr - 25 Kolovoz, 2011, 17:05:17 ---de pokidat ce se od momenta :toothy12:
razlka spram ostalih je sto on nije rezonantni pa nema gubitka snage na niskim okretajima, al isto tako pri okretajima tt-a tt je jaci... ovaj spuh je super za skutere s serijskim variomatom i kitom jer netreba previse okretaja da bi vukao i nije osjetljiv toliko na rupe u prjenosu pa se tiho cuje a ide bolje od serijskog kako god okrenes ;D
--- Kraj citata ---
pa pod momentan se i podrazumijeva to da je jači na nižim okretajima ;D
a kako bogati nije rezonantan? napravljen je da ima široki powerband, što umanjuje snagu na peak-u. ali da nije rezonantan što bi onda neizgorjela smjesa napravila auspuhu u kratkom roku? :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju