Tehnički kutak > Tuning skutera
LeoVince Touring na Minarelli serijali
luna500rr:
--- Citat: Santa_Kloz - 25 Kolovoz, 2011, 10:47:00 ---jel bučniji na kojem od ta dva kita? jer vidim da yasuni r na trophyju jako buči, a recimo na sportu puno manje... nemreš vjerovati, isti spuh na dva modela kita se totalno različito čuje
--- Kraj citata ---
ovisi o ostatku masine i kompresiji kita...
Miki-speedy:
--- Citat: Santa_Kloz - 25 Kolovoz, 2011, 10:47:00 ---jel bučniji na kojem od ta dva kita. jer vidim da yasuni r na trophyju jako buči, a recimo na sportu puno manje... nemreš vjerovati, isti spuh na dva modela kita se totalno različito čuje
--- Kraj citata ---
Ne bi rekao da je do kita,prije ce bit da je onaj na trophy-u sprzio vunu
Santa_Kloz:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 25 Kolovoz, 2011, 11:04:58 ---Ne bi rekao da je do kita,prije ce bit da je onaj na trophy-u sprzio vunu
--- Kraj citata ---
pa kad smo ga vratili na malossi sport, opet je bio tih. ne kužim što želiš reći :icon_scratch:
Miki-speedy:
--- Citat: Santa_Kloz - 25 Kolovoz, 2011, 11:14:57 ---pa kad smo ga vratili na malossi sport, opet je bio tih. ne kužim što želiš reći :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Moguce da je onaj turpijan ili kao sto je luna500rr rekao i kompresija igra ulogu..
A rekao sam da je mozda taj yasuni sprzio vunu znaci mozda je vuna dotrajala
Santa_Kloz:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 25 Kolovoz, 2011, 11:17:53 ---Moguce da je onaj turpijan ili kao sto je luna500rr rekao i kompresija igra ulogu..
A rekao sam da je mozda taj yasuni sprzio vunu znaci mozda je vuna dotrajala
--- Kraj citata ---
radi se o skoro novom auspuhu i o "netaknutim" cilindrima... uglavnom skroz te me okrenuli od onoga što sam htio reći. pričam o mina agregatima. na piaggiu nisam imao prilike isprobati istu kombinaciju.
znači touring je odličan kao zamjenski spuh za serijsku termogrupu a kasnije može i na base. njušim jako dugotrajan setup :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju