Tehnički kutak > Garaža
Runner Vx125/209
Jurich:
ja sam jos davno pratio isti projekt na motori.hr i tip je ima isti setup kao i ti...i jedno san upamtija sta je reka...skuter mu je jos najbolje isa sa serijskim auspuhom (uspoređivajući sa domaćim lakrdijama)
B.E.R.O.:
--- Citat: Jurich - 30 Travanj, 2012, 12:05:18 ---ja sam jos davno pratio isti projekt na motori.hr i tip je ima isti setup kao i ti...i jedno san upamtija sta je reka...skuter mu je jos najbolje isa sa serijskim auspuhom (uspoređivajući sa domaćim lakrdijama)
--- Kraj citata ---
To je istina svi domaci proizvodjaci auspuha nemaju nikakvu svrhu osim lijepog zvuka (i to je upitno,kako kome :dontknow: ).
I sa svakim ce ici skuter losije nego sa serijalom,tko kaze da nije istina,laze.
:icon_thumright: :nono:
Jedino auspusi renomiranih prozvodjaca vrijede jer dobijes ono zbog ceg si ga i kupio,da se motor otvori i da ljepse izgleda i da je kvalitetan.
Je da je skuplji cijenom duplo nego HR proizvodi ali mislim da to opravdava.
:dontknow: :dontknow:
Jurich:
ja inače nevolim da se skuteri previse deru (4t)
zvuk od 4road je taman ne treba glasnije...ali posto je to skupo nabavija bi si serijski iz 2003 bez katalizatora
B.E.R.O.:
Ne volim ni ja da se deru ali volim kada puca!!!
;D
Na ovakvim skuterima kao ovaj,Leo Vince mora da bude gore. :icon_thumright:
... kad pogledas vrijednost dijelova onda ni taj auspuh koji je trebao doci gore prvi ne predstavlja nikakvo ulaganje.
:dontknow: :dontknow:
Tomi_ZG:
--- Citat: B.E.R.O. - 30 Travanj, 2012, 14:19:38 ---Na ovakvim skuterima kao ovaj,Leo Vince mora da bude gore. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Jednostavno vrišti za jednim SBK-om u karbon looku ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju