Tehnički kutak > Garaža

Runner Vx125/209

<< < (20/34) > >>

Jurich:

--- Citat: Tomi_ZG - 30 Travanj, 2012, 17:46:43 ---Jednostavno vrišti za jednim SBK-om u karbon looku  ;D

--- Kraj citata ---
to je to mestre...imamo isti ukus...to je jedino sta bi stavija od auspuha na skuter tipa vxr itd
čuje se taman nije preglasan ni pretih i jos bi i dobija na perfomansama sa takvim setupom  :headbang:

bigfan:
nista onda cu uzet tu purol pastu pa polirat,da izgubio sam sa ovim auspuhom i to dosta i puno ljudi su mi rekli da ide bolje sa serijskim,ali nemam novaca sad za drugi a necu stavljat serijski jer volim da me se cuje :P

bigfan:
evo ljudi doslo je do problema valjda kad je remen sjeo posto centralni ima oko 15000km nije mi se htio dobro razvrtit,danas sam htio kupiti malossi bijeli koji i je unutra ali ga nema pa sam uzeo tosion contol i stavio to i sad je puno bolje ali definitivno cu mjenjat feder e sad koji da uzmem zuti ili bijeli ,sta cu dobiti ako stavim zuti  ?

R@kija:
neznam kakav žuti?malossi nema žuti

imas seriski ,bijeli malossi,polini plavi

ja sam stavio polini plavi na seriskog vxra i isti vrag je,čak mi se u krajnjoj ne diže u okretaje,nego na 130kmh mi je na 9000- 9500 rpma
a vidjet cu idem u petak po seriski novi pa cu vidjet sta ce biti!

--- Citat: Jurich - 30 Travanj, 2012, 21:32:47 ---to je to mestre...imamo isti ukus...to je jedino sta bi stavija od auspuha na skuter tipa vxr itd
čuje se taman nije preglasan ni pretih i jos bi i dobija na perfomansama sa takvim setupom  :headbang:

--- Kraj citata ---

dobijo bi potrosnju hh
ovisi sta je tebi taman,al mene se čuje na kilometre bez db kilera

Tomi_ZG:

--- Citat: R@kija - 02 Svibanj, 2012, 23:19:28 ---mene se čuje na kilometre bez db kilera

--- Kraj citata ---
Ima tu kod mene u kvartu lik na vxr-u SBK,čovječe meni kroz kacigu probija uši kak se čuje haha,al zvuk je do jaja,briješ da doletava kakav supermoto.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju