Tehnički kutak > Garaža
Runner Vx125/209
B.E.R.O.:
--- Citat: walkay - 23 Travanj, 2012, 23:47:36 ---Jako lijepo izgleda, a setup je super, svaka cast. Ne vidim razlog za usporedivanje SR172 i VXR 209 posto VXR ima duzi prijenos, nema veze sto je i jedan i drugi nakitan... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Velika je razlika kako je koji nastelan i u kakvom je stanju koji!!!
:icon_thumright: :dontknow:
bigfan:
--- Citat: B.E.R.O. - 24 Travanj, 2012, 12:39:14 ---Velika je razlika kako je koji nastelan i u kakvom je stanju koji!!!
:icon_thumright: :dontknow:
--- Kraj citata ---
slazem se,sve ovisi kolko je nekome dubok novcanik i kako se slaze,po meni 209 kit nema svrhe ako ga ne poprate ostali dijelovi,jer onda je bolje napraviti swap na 200 :dontknow:
bigfan:
evo ljudi danas sam polirao malo auspuh sam sonaxovom nekom polir pastom kao pise fine,i otegnuo sam papke a rezultati nisu bas nesto,pa sta mi preporucate jer mogu s masinom polirat i sto da koristim,hvala
Kamba:
...možda je pasta prefina pa zato nema rezultata...naravno da možeš s mašinom polirat...brže je i bolje po meni.... :icon_thumright:
B.E.R.O.:
Sa polirkom !!! :icon_thumright:
Uzmi Purol pastu sa njom skines i sve necistoce i izpoliras ona ima sitna zrnca u sebi sigurno ce biti bolji rezultat.
... kasnije samo uzmes neku pamucnu mekanu krpu i ribas dok ti krpa nebude cista.
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju