Tehnički kutak > Garaža
Runner Vx125/209
Tomi_ZG:
--- Citat: bigfan - 23 Travanj, 2012, 17:38:44 ---puca iz spuha jos uvijek i trosi dosta ali manje jer me laze plovak tako da nije tako strasno oko 7L :D
--- Kraj citata ---
Ipak pije malo preveć ;D
Trebalo bi taj karb malo pročačkat još.
--- Citat: Go-Go RUNNER - 23 Travanj, 2012, 18:55:25 ---Uvijek me zanimalo šta je jače malossi 209 ili serijska 250?
--- Kraj citata ---
209, ali treba pošteno odrješit kesu da bi to bilo to
bigfan:
Stavljam video cim kisa prestane :) , Tomi-a neznam moja neka logika je bolje da pije al ima jacu smjesu pa ce dulje trajat,ali opet puno mi je novaca za benzin,moram razmislit sta cu napravit :D
hmm... u mojem slucaju gdje imam i bregastu od malossija i radilicu malossi i prijenos produzen jaci sam od 250cc i to se skoro nemoze usporedivat,bratic mi vozi apriliu scarabea 250 serijsku i u startu ga ostavim i to jako jako puno,a kranja isto on ide oko 120 dok ja 140+ realne ,prije mjesec dana sam na semaforu kretao protiv beverlya 500 u startu je malo iza mene do nekih 80 nakon toga me prođe,tako da 209cc trazi puno dodatnih ulaganja da ide posteno,recimo 500 cc u start jesu isti do neke odredene brzine ali 500cc je jace i to puno puno,a 250 serijski se moze sakrit :icon_thumright:
OUC AIR:
jeben je taj 209 napere 172 u krajnoj bez beda bar je tak bilo zadnji put..
walkay:
Jako lijepo izgleda, a setup je super, svaka cast. Ne vidim razlog za usporedivanje SR172 i VXR 209 posto VXR ima duzi prijenos, nema veze sto je i jedan i drugi nakitan... :dontknow:
bigfan:
hvala :) neznam kako bi se odnosio protiv 172,nikad nisam stao do runnera 180 ili nekog bb-a :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju