Tehnički kutak > Tuning skutera

SP bocna plastika

<< < (3/5) > >>

MaLi_OdvALjivAc:
ma koja nova plastika, moze sve to lepo da se popuni gitom, spric kitom ili sta vec od tih zebancija, ne moras uopste kupovati novu plastiku..ako nemas zivaca, onda kupuj..

Rossi:
citam stalno ovo oko krpljenja plastika ....a sta uradit kad popucaju nosaci na plastikama ?? kako onda ?? :D niti mozes da zavrnes plastiku normalno niti sta...sta onda uradit ?? govorim to jer imam frenda pa nezna sta ce ...

replcnt:

--- Citat: Rossi - 27 Veljača, 2008, 23:14:57 ---citam stalno ovo oko krpljenja plastika ....a sta uradit kad popucaju nosaci na plastikama ?? kako onda ?? :D niti mozes da zavrnes plastiku normalno niti sta...sta onda uradit ?? govorim to jer imam frenda pa nezna sta ce ...

--- Kraj citata ---

loll pa ivane, ;)  zavariš,kao i ja ;)

Rossi:
ovak malo zvuci mozda smijesno....sad sam prico sa rplcant-om ........pistolj za zavarivanje plastika  ??? nikad cuo vidio,nigdje za kupit kod nas a on tvrdi da je to jeftino jbg ...tj za dzabe ....zvao par ovi sto lakiraju  i slicno i niko nema takvo nesto...jel mi ko moze sliku kakvu stavit da vidim kako to izgleda :D ovdje nista nema isto koda je 12.stoljece :D

replcnt:
ebente blesava

http://www.crom.hr/admin/catalog/images/features/file_468_20_hr.jpg

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju