Tehnički kutak > Tuning skutera

SP bocna plastika

(1/5) > >>

Ivan:
Doslo je vrijeme da sredim stroj  :D pa imam par pitanja jer nisam siguran sto je bolje rjesenje. Nemam bas nikakvog iskustva sa krpanjem plastika i farbanjem pa ne znam koliko bi to kostalo. Rep mislim da bi se mogao sredit jer nije jako ogreban (mozda se varam?). Ova bocna plastika ima rupu i mislim da je to dosta zeznuto za napraviti jer je bas pukla tamo na nezgodnom mjestu i izuljano je dole na podnici. Bubreg ide novi, a prednja plastika mislim da se moze sredit - ogrebana je jos  iznad zmigavca samo se ne vidi na slici.

Znaci, pitanje je koliko bi me otprilike moglo doci rep i prednja plastika - kitanje i spricanje, i pod broj 2. jel' mi bolje kupit novu bocnu plastiku pa ju samo stavim ili da dam ovo na popravak? 

Unaprijed hvala na bilo kakvim informacijama  ;D

MaLi_OdvALjivAc:
imam slicnih ogrebotina kao ti.. malo su mi manje, i isto mi je ova plastika pukla kao i tebi, no imam manju ruupu, tebi je ovo ogromno..nemoj sam raditi, nije naivno, daj to majstoru, izacice te oko 200e

replcnt:
jarane nove plastike iste te boje pa da nemoraš ništ radit,nego, jesi ga dobro skršio bokte, jel to krv na podnici, uf, naježio sam se sav

pitaNS:
da i meni liči na krv... lool

dejvid:
Sve se može srediti bez većih problema, išlo bi ti oko 200 kn po plastici, za rep vjerojatno manje. Za bočnu, mislim da joj nema spasa i to mora nova ići.
Jesu ti se vilice iskrivile?
Izgleda da je bilo gadno zbog one krvi.  :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju