Tehnički kutak > Tuning skutera
SP bocna plastika
MaLi_OdvALjivAc:
jes, zavaris plastiku, wtf??!! sta posle kad trebas nesto raditi na skuteru, mos je samo cekicem skinut, kod nosaca nema pomoci, tu "mora" nova
Ivan:
Mozda je rijeci o onom tzv vrucem ljepilu, izgleda ko pistolj i iza se stave oni bijeli 'stapici'? Pojma nemam..
Mislim da cu kupit novu plastiku ako je oko 100-130€ jer sam to ne mogu raditi, a skoro isto bi me kostalo da nekome platim. (Na scooter-centru je 77.42€) Jedino sad da prodaju sve u kompletu... e onda :dontknow:
A kad popucaju one kukice sto drze plastiku na mjestu... :icon_scratch: onda kao ja sa centralnom plastikom naprijed ... kupis novu :toothy9:
ili malo fusherski sve to zalotas sa tom plastikom... al onda da, moras lomit kad skidas. S tim sam ja nesto radio za wifi antene, pa ako je ista kvaliteta onda se to lako skine. Cak malo ugrijes pa bude gumeno.
MaLi_OdvALjivAc:
130e je previse za jednu plastiku, sve dodju oko 350... nemoj novu, probaj naci polovnu!! prelistaj oglase!
:::Bruno::::
--- Citat: Ivan - 28 Veljača, 2008, 00:39:17 ---Mozda je rijeci o onom tzv vrucem ljepilu, izgleda ko pistolj i iza se stave oni bijeli 'stapici'? Pojma nemam..
Mislim da cu kupit novu plastiku ako je oko 100-130€ jer sam to ne mogu raditi, a skoro isto bi me kostalo da nekome platim. (Na scooter-centru je 77.42€) Jedino sad da prodaju sve u kompletu... e onda :dontknow:
A kad popucaju one kukice sto drze plastiku na mjestu... :icon_scratch: onda kao ja sa centralnom plastikom naprijed ... kupis novu :toothy9:
ili malo fusherski sve to zalotas sa tom plastikom... al onda da, moras lomit kad skidas. S tim sam ja nesto radio za wifi antene, pa ako je ista kvaliteta onda se to lako skine. Cak malo ugrijes pa bude gumeno.
--- Kraj citata ---
zašto?... treba ti krep traka, kist, smola(30kn pola kg), vlakna/fiber(20-30kn 1 m2) i posudica u kojoj ćeš pomješati smolu i katalizator(učvrščivač).. a za obradu ti treba kit sa staklenim vlaknima (25-35kn) koji naneseš i kasnije pošmirglaš sa vodobrusnim (prvo neki grublji npr 360, pa neki finiji npr. 600-800)... stvarno nije problem to napraviti =)
Ivan:
Hm.. kad tako kazes onda stvarno djeluje jednostavno :icon_thumright: To cu kad diplomiram pa kad budem imao slobodnog vremena. Sad cu si uzet novu da se mogu vozit, a sa ovom cu experimentirat drugi put.. mozda napravit i neki tutorial
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju