I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
haha..jel imas gljivu?stavi 64 diznu u taj karb.. ako imas airbox stock
dell 17.5 sa diznom 98
To je ta današnja mladež Ne bi se on gušil ni sa 80 diznom, pa nije unutra!
sta nije to prejak spuh za serijalu i zast mislis da s variomatom neces dobit nista, da probas iznenadio bi se
Nije prejak,samo ga je tesko ustelat..Kad se ustela moze bit skoro kao yasuni r
Ocito da si ti jako pametan? Jesi probal s manjom diznom?I kad stavis multivar moras stavit lakse roolice a i multivar nije bas najbolji za minareli nego top performans, hebo i polini
Je ali ne i na minareliju. Puno bolji je topov i od heba na mini
Eh ovako ko kaze za diznu 98 da je velika nema pojma ipak je to rox probao sam malossi multivar nikako ne ide imao sam ga sad je standard variomat ide ko lud zanime ma koliko su vasi skuteri isli po navigaciji?
Prvo veliš da ak neko nema 98 diznu na aeroxu nema pojma, a probal sam ih pun k i sve iznad 85 su i previše na base kitu a kamo li na serijali...osim ak se nema gljiva! A ak veliš da je malossi multivar lošiji ili da nikak nejde s njim aerox onda si puknul...jednostavno ne znaš štelat skuter! Daj malo pričitaj imaš vodiča kak naštelati karburator i kak funkcionira variomat i ak ti ne bude nekaj jasno slobodno pitaš ali ne bubat takve gluposti... Ipak je to rox, ne znam ni kaj ti to treba značit...