Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
to ti je to dok naletis na starog murjaka njega boli pipa tak dugo dok ti ne delas sranja po cestial ovi mladi nadobudni su prica za sebe
mali kupi si nrga pa isto napravi
Ako ga skuter ima serijski, a ti ga na mjerenju nemas, onda imas neispravan skuter i skidaju ti tablicu pa ti je isto
cek cek u pon idem na tehnicki a nemam centralnu nogaru nego bocnu, inace standardno ide centralna, znaci veliki mi fail ceka ili?
skutere ne mjere na cesti skutera posalju na tehnicki stave ga na valjke i mjere mu brzinu i kolko se dere s uredajemmotore ti stavi na nogaru pregleda ti spulju dali ima db kiler i pregleda ti ako imas aftermarket spuh dali ima homologacijuako ima onda ti jedan upali motor dene ga u ler idrzi na otprilike 3750 obrtaja na kojima se prema homologacijskim plaketama mjeri bukai to ti mjeri s rucnim decibel metrom s oko 2 m udaljenostia postoji druga stvar da on zakonski po sluhu moze procjeniti da ti je spuh preglasan i bez mjerenja ti naplatitial onda imas pravo zalbe i ako se zalis moras pristati da se tvoj motor mjeri uredajem na tehnickom
i sta se dogada ako imas db kiler i zvuk je u granici dozvoljenog,a auspuh aftermarket..??
u HR je za sada samo bitno da nije preglasan. PA taman i da nemas spuh
ok...nema kazne.....al tehnicki nemogu proc?
btw frenda su pustili danas kad su ga haltali za mjerenje buke, derbi rambla 250 a on ima A1
kaj su i danas (subota) mjerili?
možda je ot ... al sam danas vidio drota na NRG-u ... u centru grada se vozika. nisam vjerovo haha xdbtw frenda su pustili danas kad su ga haltali za mjerenje buke, derbi rambla 250 a on ima A1