Općenito > Propisi

Mjerenje buke u ZG (Maksimir)

<< < (11/12) > >>

3alfa3:

--- Citat: wonderkid - 21 Kolovoz, 2011, 21:53:45 ---tako pise na plocici,nemam razloga lagat

--- Kraj citata ---

Ne kazem da lazes, samo me cudi tako veliak cifra. Ak se dobro sjecam, slowrider je spominjao neke okretaje ispod 4000 za svog roxa kad smo o tome pricali.

nrg extreme:
A šta se dešava u slaučaju kad nemaš tu pločicu ili naljepnicu.
Jer recimo ja na svom nrgu imam naljepnicu unutar kade sica i nedavno sam zamijenio
kadu drugom jer mi je pukla stara i na drugoj kadi nema naljepnice o buci. :dontknow:
Jel isto dobivaš kaznu?

3alfa3:

--- Citat: nrg extreme - 21 Kolovoz, 2011, 22:44:45 ---A šta se dešava u slaučaju kad nemaš tu pločicu ili naljepnicu.
Jer recimo ja na svom nrgu imam naljepnicu unutar kade sica i nedavno sam zamijenio
kadu drugom jer mi je pukla stara i na drugoj kadi nema naljepnice o buci. :dontknow:
Jel isto dobivaš kaznu?

--- Kraj citata ---

Imaju oni u tablicama taj podatak

wonderkid:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Kolovoz, 2011, 21:57:12 ---Ne kazem da lazes, samo me cudi tako veliak cifra. Ak se dobro sjecam, slowrider je spominjao neke okretaje ispod 4000 za svog roxa kad smo o tome pricali.

--- Kraj citata ---
neznam za to,a jel granica 100dB +3db ili manje

3alfa3:

--- Citat: wonderkid - 21 Kolovoz, 2011, 22:59:15 ---neznam za to,a jel granica 100dB +3db ili manje

--- Kraj citata ---

Granica je kako kome pise. Nekome 80tak db, a nekima i preko 100db. Sto pise na plocici - za to je dobivena homologacija i taj podatak vrijedi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju