Općenito > Propisi

Mjerenje buke u ZG (Maksimir)

<< < (9/12) > >>

Dzo:
A sta se desava ako neko ima recimo kruzer ili coper sa originalnim auspuhom koji je standardno glasan?

3alfa3:

--- Citat: Dzo - 21 Kolovoz, 2011, 12:12:01 ---A sta se desava ako neko ima recimo kruzer ili coper sa originalnim auspuhom koji je standardno glasan?

--- Kraj citata ---

Ima on plocicu na kojoj pise koliko smije imat decibela na odredjenim okretajima. Ako ima previse - kazna.

A i puno njih skida orig. spuhove i stavljaju protocne kromirane koji grme. TAkvi sigurno padaju na testu

3alfa3:

--- Citat: lopl - 21 Kolovoz, 2011, 11:08:14 ---I ja sam ga vidio u Branimirovoj stajo je sastrane i valjda čeko skuteraše.

--- Kraj citata ---

PA murija vozi te nrgove vec godinama.
Ne jednom sam ih ostavljao na semaforu sa svojim nrgom tako da nisu vjerovali sto im se desilo  :icon_biggrin:

Dzo:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Kolovoz, 2011, 12:21:21 ---
Ima on plocicu na kojoj pise koliko smije imat decibela na odredjenim okretajima. Ako ima previse - kazna.
A i puno njih skida orig. spuhove i stavljaju protocne kromirane koji grme. TAkvi sigurno padaju na testu

--- Kraj citata ---

Licno ne volim glasne motore i volim sto tise, ali istina, postoji odredjen gust sto bi vi rekli kada motor grmi (opet postoji razlika kada motor grmi i kada se dere).

Alfa, hvala na odgovoru   :icon_thumright:

kilezg:
smijesno mi je sto on ima blokadu na 50 il kolko vec... pa on nemoze s tim ulovit ni apn-a ahahah

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju