Općenito > Propisi
Mjerenje buke u ZG (Maksimir)
Ivan_drifter:
juce sam se usro ko djete!! ja idem po gornjim sveticama i lik na motoru...s rotirkom iza mene i reko evo ga majku mu kad ono vec ima lika nekog na lezaljki i pred stadion....kako mi je kamen s srca pao!! ja sam si mislio da su i valjci i buka....vidio sam ih navece su mijerili!
3alfa3:
--- Citat: Ivan_drifter - 20 Kolovoz, 2011, 11:14:03 ---juce sam se usro ko djete!! ja idem po gornjim sveticama i lik na motoru...s rotirkom iza mene i reko evo ga majku mu kad ono vec ima lika nekog na lezaljki i pred stadion....kako mi je kamen s srca pao!! ja sam si mislio da su i valjci i buka....vidio sam ih navece su mijerili!
--- Kraj citata ---
Kaj se valjaka tice, pogledaj ovo (isto sa motori.hr). Odraslog covjeka koji je iso kuci ujutro nakon nocne smjene zaustavili....
--- Citat: ---Što se tiće oduzimanja tablice zbog buke i prevelike brzine na 50-ici, prije misac dana čoviku koji se vraća s posla iz treće smjene ,skinute tablice,izvanredni tehnićki i i globa od 2000 kn zato jer je skuter išao preko 80 km (pratio ga policajac na motoru i nakon tako utvrđene brzine ga sproveo na tehnički gdje su mi izmirili pravu brzinu na valjcima ,u Vodicama).
--- Kraj citata ---
JogFromYamaha:
pa sta nemam ni ja bas 15 godina pa isto se vec dobro poznamo na tehnickom :angry7:
najbolja stvar za koju je itko ikada dobio kaznu je kak je moj frend proso na novoj srki
imala je blokadu i sve serijala isla je 42 po valjcima
i napisali mu globu zbog neorginalnog auspuha jer je imo od ranera spulju jer je njegov
orginalni na srki zahrdo
3alfa3:
--- Citat: JogFromYamaha - 20 Kolovoz, 2011, 11:50:27 ---pa sta nemam ni ja bas 15 godina pa isto se vec dobro poznamo na tehnickom :angry7:
najbolja stvar za koju je itko ikada dobio kaznu je kak je moj frend proso na novoj srki
imala je blokadu i sve serijala isla je 42 po valjcima
i napisali mu globu zbog neorginalnog auspuha jer je imo od ranera spulju jer je njegov
orginalni na srki zahrdo
--- Kraj citata ---
svaka cast ako je lik to uopce znao prepoznati
JogFromYamaha:
pa fora je ta da dok te hoce sjebat te hoce sjebat
meni lik prico dok mi ga je pregledaval da su mi gume izlizane a jos su imale one pipce kak su bile nove imale su mozda 400km
to ti je to dok naletis na starog murjaka njega boli pipa tak dugo dok ti ne delas sranja po cesti
al ovi mladi nadobudni su prica za sebe
i bez brige budi nije murjak prepoznao spuh nego je lik na tehnickom kojih 45 minuta buljio skut i svaki detalj citao sta pise nebili nasao sta
kod nas zaustavljaju coporativno znaci 2 auta i 2 motora stoje i zaustavljaju sve kaj ima 2 kotaca i 50cc (osim tomosa) i dok sakupi 6-7 dobrovoljaca uzme svakom papire i "sljediteme do tehnickog" i igra pocinje
neceju si nasi prste mazat oko valjka na casti i slicnih gluposti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju