eto uhvatila me neka dosada i onda mi je sinula na pamet jedna po meni odlična ideja...
želio bih napraviti jedan fini priručnik/knjigu za pomoć svim tjunerima i onima koji se tako osjećaju...
u tom priručniku/knjizi bi se trudio opisati što više svakodnevnih problema s kojima se susrećemo mi tjuneri i kosači prije svega
to bi se sastojalo od nekih osnovnih problema tipa izmjena svjećice, zamjena rolica, preko čišćenja karburatora/rasplinjača, pa sve do ugradnje kita, ležajeva, prerade i krpanja plastika i sl.
naravno sve bi to trebalo postepeno i detaljno opisati i predočiti mnoštvo kvalitetnih slika kako se i što radilo, tako da i oni najveći lajci se mogu snaći i nešto samostalno napraviti...
da bih se to sve ostvarilo potrebna je pomoć vas iskusnih tjunera i kosača... pa eto da čujem što vi mislite o tome??
znači moja zamisao je da iskoristimo neke stvari koje su nam sada dostupne na podforumu "napravi sam" te da još dodatno kako se tko od nas bude susretao sa nekim problemom opiše i naravno poprati sa slikama...
mislim taj priručnik/knjiga, ne treba biti realiziran u roku mjesec/dva... već polako sakupljati materijale i onda kad se sakupi dovoljno napraviti...
eto sada bi se mogli javiti
OZBILJNI dobrovoljci koji su "ZA" pa da krenemo