Tehnički kutak > Tuning skutera

Kako se spaja far na aeroxu?

<< < (6/8) > >>

ChRiStIaN:
bolje da mu mi velimo da se ne sokira kad spoji far i kad vidi tu svjetlost lol

a xenon ti i nije tak skup...kupi jedan, i nađi još nekog ko oce jedan...svako nek da 500 kuna i to je to! koristi normalnu zarulju za kakti kratko a ksenon palis kad oces vise svjetla...

andy:

--- Citat: KicHo7 - 26 Veljača, 2008, 12:10:02 ---ak hoces stavit sunce u farove, spoji na akumulator taj far novi kaj ces dobit!

--- Kraj citata ---

to nisam baš skužio šta si tu mislio objasni plzzz :icon_thumright: :icon_scratch:

ChRiStIaN:

--- Citat: andy - 26 Veljača, 2008, 12:49:41 ---
--- Citat: KicHo7 - 26 Veljača, 2008, 12:10:02 ---ak hoces stavit sunce u farove, spoji na akumulator taj far novi kaj ces dobit!

--- Kraj citata ---

to nisam baš skužio šta si tu mislio objasni plzzz :icon_thumright: :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

pa spojis tak da kad das kontakt mos upalit svjetla na motoru...i ima ti cijelo vrijeme jednaku struju! Npr. sad radi na principu diname na biciklu. Cim brze ides s biciklom to bolje svjetli. Cim vise das gasa to jace svjetli. Zalud stavit jace zarulje kad ima odredenu snagu koju prek struje moze dobit. Spojis na akumulator i to ti je to...stavis takvu zarulju da ti se ne rastopi far i da ti se ne prazni akmulator tj. da ga motor stigne puniti!

black-rox:

--- Citat: andy - 26 Veljača, 2008, 11:58:36 ---

pa i mislio sam da smo nešto pomiješali jer ja nisam rekao da je moj str8 moj bedddd. haha :laughing9:
ajde već sam se uplašio da nevalja moj far :laughing11:

znači ipak bude noć u dan hehe :toothy10:

joj jedva čekam

--- Kraj citata ---

Pa nebi ti ga ja preporučival da ga kupiš da ne valja,to je najbolji far za roxa šta se tiče svjetla ima dvije halogene H3 žarulje svaka 55W.
Xenon se ne može staviti na ovaj far jer xenon žarulja ne stane unutra,a za spojiti se ne brini sve ću ti ja objasniti :icon_thumright: :hello:

andy:

--- Citat: black-rox - 26 Veljača, 2008, 14:08:15 ---
--- Citat: andy - 26 Veljača, 2008, 11:58:36 ---

pa i mislio sam da smo nešto pomiješali jer ja nisam rekao da je moj str8 moj bedddd. haha :laughing9:
ajde već sam se uplašio da nevalja moj far :laughing11:

znači ipak bude noć u dan hehe :toothy10:

joj jedva čekam

--- Kraj citata ---

Pa nebi ti ga ja preporučival da ga kupiš da ne valja,to je najbolji far za roxa šta se tiče svjetla ima dvije halogene H3 žarulje svaka 55W.
Xenon se ne može staviti na ovaj far jer xenon žarulja ne stane unutra,a za spojiti se ne brini sve ću ti ja objasniti :icon_thumright: :hello:

--- Kraj citata ---

e  hvala trebat će mi pomoć

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju