Tehnički kutak > Tuning skutera
Kako se spaja far na aeroxu?
andy:
--- Citat: SlowRider - 26 Veljača, 2008, 10:02:44 ---Radio sam neke podloske da podignem reflektor, ali nisam bas zadovoljan u potpunosti trebam napraviti nesto bolje.
--- Kraj citata ---
i kamo si stavljao te podloške......
pa šta ne mjenjaš far :toothy10:
ChRiStIaN:
--- Citat: andy - 26 Veljača, 2008, 09:37:03 ---Headlamps "Double Optic" carbon
The first "double optic" headlamps from Straight Visual Tuning, STR8 for short. Equipped with two big headlights (55 Watt each), they turn night into day. And the best: available as homologated version, so they can be used on the roads. Available for all Aerox / Nitro models, colours are chrome and carbon.
:laughing7: :laughing7: :laughing7:
evo pogledajte šta piše sa scooter attacka kupljeno :headbang:
evo vam šifra
Article No:
STR-575.00/CA
pa pogledajte i komentirajte
sorry na off ali me zanima št će reć :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
al to nije isti far ko i onaj na prvoj slici! Mislim na onaj od onog bilija il kak vec
taj lik je uzeo onak TNT far kolko vidim sa halogenkama kakve mos kupit za liftove i to a ovaj koji si ti sad naveo je str8 sa 2x55W H3 zaruljama i on svijetli dobro...ugl, puno bolje od serijala svjetla na roxu koja su šrot
andy:
--- Citat: KicHo7 - 26 Veljača, 2008, 11:30:49 ---
--- Citat: andy - 26 Veljača, 2008, 09:37:03 ---Headlamps "Double Optic" carbon
The first "double optic" headlamps from Straight Visual Tuning, STR8 for short. Equipped with two big headlights (55 Watt each), they turn night into day. And the best: available as homologated version, so they can be used on the roads. Available for all Aerox / Nitro models, colours are chrome and carbon.
:laughing7: :laughing7: :laughing7:
evo pogledajte šta piše sa scooter attacka kupljeno :headbang:
evo vam šifra
Article No:
STR-575.00/CA
pa pogledajte i komentirajte
sorry na off ali me zanima št će reć :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
al to nije isti far ko i onaj na prvoj slici! Mislim na onaj od onog bilija il kak vec
taj lik je uzeo onak TNT far kolko vidim sa halogenkama kakve mos kupit za liftove i to a ovaj koji si ti sad naveo je str8 sa 2x55W H3 zaruljama i on svijetli dobro...ugl, puno bolje od serijala svjetla na roxu koja su šrot
--- Kraj citata ---
pa i mislio sam da smo nešto pomiješali jer ja nisam rekao da je moj str8 moj bedddd. haha :laughing9:
ajde već sam se uplašio da nevalja moj far :laughing11:
znači ipak bude noć u dan hehe :toothy10:
joj jedva čekam
ChRiStIaN:
ak hoces stavit sunce u farove, spoji na akumulator taj far novi kaj ces dobit! A ak hoces bolesnocu na sve to stavi xenon :laughing7:
ja isto uzimam takav far...valjda ce doc do kraja mjeseca...al ja sam uzeo drugaciji carbon lol
stavi slike kad dode da vidimo kak to izgleda...
a kaj se tice decka kaje uzo far sa prve slike, moje saucesce! lol mislim ak je styling u igri sve 5 al sigurnost il jace da ce bit, no way...puno puno slabije
andy bit ces zadovoljan, kolko cujem svjetli predobro...
andy:
--- Citat: KicHo7 - 26 Veljača, 2008, 12:10:02 ---ak hoces stavit sunce u farove, spoji na akumulator taj far novi kaj ces dobit! A ak hoces bolesnocu na sve to stavi xenon :laughing7:
ja isto uzimam takav far...valjda ce doc do kraja mjeseca...al ja sam uzeo drugaciji carbon lol
stavi slike kad dode da vidimo kak to izgleda...
a kaj se tice decka kaje uzo far sa prve slike, moje saucesce! lol mislim ak je styling u igri sve 5 al sigurnost il jace da ce bit, no way...puno puno slabije
andy bit ces zadovoljan, kolko cujem svjetli predobro...
--- Kraj citata ---
pa normalno da sam i ja uzo carbon samo sam krivi article number napiso...loool
carbon=zakooooooooon
e a kaj je sunce za xenon sam čuo i on je zakon......samo skup....
jesmo dečku sjebali temu hehe jel tak kicho
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju