Tehnički kutak > Tuning skutera
Kako se spaja far na aeroxu?
andy:
--- Citat: KicHo7 - 26 Veljača, 2008, 13:40:20 ---
--- Citat: andy - 26 Veljača, 2008, 12:49:41 ---
--- Citat: KicHo7 - 26 Veljača, 2008, 12:10:02 ---ak hoces stavit sunce u farove, spoji na akumulator taj far novi kaj ces dobit!
--- Kraj citata ---
to nisam baš skužio šta si tu mislio objasni plzzz :icon_thumright: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
pa spojis tak da kad das kontakt mos upalit svjetla na motoru...i ima ti cijelo vrijeme jednaku struju! Npr. sad radi na principu diname na biciklu. Cim brze ides s biciklom to bolje svjetli. Cim vise das gasa to jace svjetli. Zalud stavit jace zarulje kad ima odredenu snagu koju prek struje moze dobit. Spojis na akumulator i to ti je to...stavis takvu zarulju da ti se ne rastopi far i da ti se ne prazni akmulator tj. da ga motor stigne puniti!
--- Kraj citata ---
pa jel mu budu prejake ove žarulje ako bi ga htio direkt na akumulator spojit
SlowRider:
Evo kako meni svijetli 2x20W. S tim da moram rasiriti snop i malo podici za dugo svijetlo:
andy:
--- Citat: SlowRider - 26 Veljača, 2008, 19:44:42 ---Evo kako meni svijetli 2x20W. S tim da moram rasiriti snop i malo podici za dugo svijetlo:
--- Kraj citata ---
ak su kratka onda je super ak su duga onda ne baš....
a kak ćeš raširit i podić snop
ajd molim te objasni
SlowRider:
--- Citat: andy - 26 Veljača, 2008, 19:50:53 ---
--- Citat: SlowRider - 26 Veljača, 2008, 19:44:42 ---Evo kako meni svijetli 2x20W. S tim da moram rasiriti snop i malo podici za dugo svijetlo:
--- Kraj citata ---
ak su kratka onda je super ak su duga onda ne baš....
a kak ćeš raširit i podić snop
ajd molim te objasni
--- Kraj citata ---
Neda mi se objasnjavat jer ni sam nisam smislio pravi nacin. Ovaj sadasnji nije vrijedan opisivanja...i ne diraju me toliko svjetla jer sam navikao voziti bez njih, tj. serijski far....
ChRiStIaN:
pa kak imas i dugo? :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju