Tehnički kutak > Tuning skutera
Kako se spaja far na aeroxu?
andy:
--- Citat: SlowRider - 26 Veljača, 2008, 09:29:35 ---
--- Citat: andy - 26 Veljača, 2008, 09:23:01 ---pa jel se nedaju leće podić ko na serijskom
--- Kraj citata ---
NE
Evo na slici:
Znaci 2 povezes u 1, a ostala 2 kraja spajas kao i serijski far, s tim da ce ti ostati 1 slobodna u uticnici jer ovaj far nema pozicije.
Ja sam podigao taj snop na 7m otprilike, ali moram jos doraditi jer imam problema sa grijanjem zarulje da bih postelao svijetlo kako spada.
--- Kraj citata ---
kak si ga podigao 7 m u daljinu ili šta???
pa kolko je jedna tvoja žarulja wata.....
i koji je točno to far
andy:
Headlamps "Double Optic" carbon
The first "double optic" headlamps from Straight Visual Tuning, STR8 for short. Equipped with two big headlights (55 Watt each), they turn night into day. And the best: available as homologated version, so they can be used on the roads. Available for all Aerox / Nitro models, colours are chrome and carbon.
:laughing7: :laughing7: :laughing7:
evo pogledajte šta piše sa scooter attacka kupljeno :headbang:
evo vam šifra
Article No:
STR-575.00/CA
pa pogledajte i komentirajte
sorry na off ali me zanima št će reć :icon_thumright:
SlowRider:
Pa to je istina. I meni tuce kao dan ali bezveze, jako se dobro vidi kada se podigne.
andy:
--- Citat: SlowRider - 26 Veljača, 2008, 09:39:29 ---Pa to je istina. I meni tuce kao dan ali bezveze, jako se dobro vidi kada se podigne.
--- Kraj citata ---
pa kak si podigao onda...reci.....
jel tvoj far isto str8
SlowRider:
Radio sam neke podloske da podignem reflektor, ali nisam bas zadovoljan u potpunosti trebam napraviti nesto bolje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju