Tehnički kutak > Tuning skutera

Kako se spaja far na aeroxu?

<< < (3/8) > >>

ChRiStIaN:
i opet bas neznam jel mu sta svjetli

SlowRider:

--- Citat: KicHo7 - 26 Veljača, 2008, 09:13:08 ---i opet bas neznam jel mu sta svjetli

--- Kraj citata ---

Imas pravo za 50W :icon_thumright: Da neznam koliko jako stavis tuci ce tako jako u pod da ce ti cijelo vrijeme odvracati pozornost.

Ovih 2x20W je dovoljno. Probaj upaliti svijetla i dodas malo gasa na mjesu i dizi skuter na zadnji, znaci to sve radis dok stojis i podizati ce se snop svjetala i vidices kako onda to sve svijetli.

andy:

--- Citat: SlowRider - 26 Veljača, 2008, 09:21:54 ---
--- Citat: KicHo7 - 26 Veljača, 2008, 09:13:08 ---i opet bas neznam jel mu sta svjetli

--- Kraj citata ---

Imas pravo za 50W :icon_thumright: Da neznam koliko jako stavis tuci ce tako jako u pod da ce ti cijelo vrijeme odvracati pozornost.

Ovih 2x20W je dovoljno. Probaj upaliti svijetla i dodas malo gasa na mjesu i dizi skuter na zadnji, znaci to sve radis dok stojis i podizati ce se snop svjetala i vidices kako onda to sve svijetli.

--- Kraj citata ---

pa jel se nedaju leće podić ko na serijskom

SlowRider:

--- Citat: TheBili - 25 Veljača, 2008, 20:51:45 ---Dakle prijatelj je kupio novi far (onaj sa dvije okrugle zarulje s scooter centra) i sad kako ga spojit?? evo par slika pa ko zna nek kaze  :icon_tongue:

Ovo se iskljuci sa fara (originalnog)

Dakle te 4 zice i jos neke plave kao spojice u tim malim kesicama

--- Kraj citata ---

Malo smo otisli u off, znaci imas 4 zice sa novog fara. 2 moras zajedno spojiti kao jednu i to ce ti biti masa, a preostale 2 mozes isto zajedno ili ih odvojiti na dugo-kratko svijetlo.

Mozes izmjeriti voltmetrom gdje ti je 12V na tom jacku, ili jednostavno usporedi sa starim farom gdje ide koja zica.

SlowRider:

--- Citat: andy - 26 Veljača, 2008, 09:23:01 ---pa jel se nedaju leće podić ko na serijskom

--- Kraj citata ---

NE

Evo na slici:

Znaci 2 povezes u 1, a ostala 2 kraja spajas kao i serijski far, s tim da ce ti ostati 1 slobodna u uticnici jer ovaj far nema pozicije.

Ja sam podigao taj snop na 7m otprilike, ali moram jos doraditi jer imam problema sa grijanjem zarulje da bih postelao svijetlo kako spada.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju