Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Lifan lf50qt 8d kit 80 ccm
Jump33r:
--- Citat: Taaky - 18 Kolovoz, 2011, 19:49:36 ---aa hocu li dirat federe na kvacilu ? aa da li bi pomoglo da iz auspuha sve povadim ,katalizator il prigusivac ,sta vec ima u njemu ....aa filter gljiva ili fabrika ?
--- Kraj citata ---
nemoj nista vadit iz asupuha jer ces samo sranje napravit
bizi od gljive
i cemu 2 teme? ::)
Taaky:
аli ne moze mi kuciste fabrickog filtera stat od distancera, kit je narucen u ponedjeljak stize, a 2 teme sam zabunom postavio :(
GY6PRO2TYPE:
asupuh nediraj nema potrebe isto tako ni federe na kvacilu,ako stavis tvrđe moce ti ici samo nizbrdo
po pravcu jedva a uzbrdo nikako samo ce ti se motor derat a ostalo nista,mozda bi auspuh trebao napravit malo protocnijim ali za to se treba dobro razumjet u skutere ako ti postane previse protocan ode snaga u zaborav :nono:
animatrix:
ne pricaj gluposti.. pola moga drustva vozi na tvrdjim federima i protocnim auspusima i skuteri idu dosta dobro
GY6PRO2TYPE:
2T idu dosta dobro s tom posavom ali na 4t treba pazit,, bar je na mom tako a za ostale neznam,,ja sam stavljao malossi plave oprugice kvacila i na pravcu dobio fino ubrzanje ali kad stanem u strani nece da pođe ja ga moram gurat te sam stavio naraku 1000rpm oprugice i s kit-om i dvojicom fino polazi u strani a prije nije mogao ni sam da krene,,to je bilo kod mene pa sam preporucio coeku iz iskustav da neradi to ali ako hoce nek proba,, a s ispuhom moze dobiti nesto na startu i koji obrtaj vise ako je cdi -deblokiran,,moze biti da se varam :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju