Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Lifan lf50qt 8d kit 80 ccm
animatrix:
imas na forumu objasnjenje rada karburatora na napravi sam ili diy podforumu, procitaj i onda radi.
GY6PRO2TYPE:
--- Citat: Taaky - 23 Kolovoz, 2011, 09:22:17 ---saa kojom iglicom ? ja sam endavno kupio diznu 88 al je bio rzlicit navoj , i covjek mi je probusio moju na njenu velicinu u mm , i sad mislim da je ta velicina,aa koja iglica,to kad skinem onaj poklopac gore ? gdje je pomjerit gore dole ?
--- Kraj citata ---
da sa onom kad sines oni poklopac i izvadis membranu i onu oprugicu-kod mene je na najgornjem polozaju i tad mi skuter najbolje radi ali nemogu to tebi preporuciti posto treba u obzir uzeti mnogo faktora tako da je najbolje da sam zakljucis na kojoj poziciji motor najbolje radi i ostavi iglu na njoj
Taaky:
danas rjesen problem ,otisao karburator,stavio sam novi i fabricku diznu i gljivu motor radi perfektno,stavio sam vecu diznu i nije to to ,fabricka je 85 ,,,motor jako lijepo starta ,za mene brutalno povuce,vozio sam ga max 65 necu jos zbog razrade presao sam tek stotinjak kilometara,al vise nema brda,ja presretan :D
Kanuni90:
Pozdrav druže, možeš li mi reći gdje si nabavio taj kit?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju