Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Lifan lf50qt 8d kit 80 ccm
Taaky:
Onda auspuh necu dirat,samo cu ga dobro ocistiti ?? A rolnice trenutne su mi 4 gr i motor idef fino u obrtaje i mogu se popet sa dvojcom brze nego jedan sam na istom motoru,ocu li ih ostaviti ili da stavim malo teze...nema kupiti 4,7 il 4.8 rolnice ..imaju samo 5 gr tacno i te imam nove kdo sebe,i kad sam ih stavio motor se ulijenio 100 % ...a s diznom sam imao problem davno,kada sam gljivu kupio on mi je poslao diznu 88 al s pogresnim navojem, i onda sam ja nasao borer i probusio svoju na istuu tu debljinu ,i vozio sam sa tim sve do sad oko 4000 km ,i oce li mi to pravit problem s kitom sada,oprostite ali u gradu nemam s kime pricati o tome,jer sam jedini koji ima kit
GY6PRO2TYPE:
ako su ti tocno 4gr stavi 4.5 ili 4.7gr.,a mozes ih nabavit kod stanka, mislim da bi najbolje pasale 4.5gr
Taaky:
nema druze ni kod stanka , zvao sam ga neki dan,ni kod sania oni jedini u bih imaju dijelove za motor,,danas je motor definitivno postao mrtav ,,,nece vise nikako da upali ,cekam ponedjeljak nekako,probacu ga vozit na ovim 4gr da vidim oce li valjat,a ako ne bude valjalo onda cu pprobat ove od 5,koliko ce motor bolje ubrzavat i ocu li dobit sta na krajnjoj ?
GY6PRO2TYPE:
ima jos jedan coek u Bijeljini sve moguce dijelove za motore ama bas sve sta ti treba nema toga cega on nema a i cijene dijelova su previse fer, ja vecinom kod njega uzimam,a evo ti i link
http://www.pik.ba/profil/fourtech/
Taaky:
Pitacu ga da vidim ima li ,jedva cekam kit ,da vidim koliko ce ici onda =) ....sta cu za zracni filter ,ostao sam u zabludi ,gljiva ili fabrika ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju