Tehnički kutak > Styling skutera

Ogrebotinice

<< < (8/10) > >>

neer:
imas pšaletu boja proizvodjac je NIGRIN ili HAPPYCOLOR i oni se bave s tim potrepstinama a kad zakrpas to pazi di vozis i nemoj pit :icon_thumright:

Shiltac:

--- Citat: neer - 25 Veljača, 2008, 22:17:00 ---imas pšaletu boja proizvodjac je NIGRIN ili HAPPYCOLOR i oni se bave s tim potrepstinama a kad zakrpas to pazi di vozis i nemoj pit :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

nemoj pit!! to je glavno!

andy:

--- Citat: Zero Cool - 25 Veljača, 2008, 22:20:26 ---
--- Citat: neer - 25 Veljača, 2008, 22:17:00 ---imas pšaletu boja proizvodjac je NIGRIN ili HAPPYCOLOR i oni se bave s tim potrepstinama a kad zakrpas to pazi di vozis i nemoj pit :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

nemoj pit!! to je glavno!

--- Kraj citata ---
ne ne pij to je glavno ali ne vozi...hhehe :toothy10:

Shiltac:
Pij! al kad ne voziš!

neer:

--- Citat: Zero Cool - 25 Veljača, 2008, 21:59:49 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 25 Veljača, 2008, 21:54:38 ---
--- Citat: Zero Cool - 25 Veljača, 2008, 21:31:26 ---cijelog ofarbaj u neku novu boju...
al da ne prođeš kao ja. dam ofarbat sku, sklopim ga, nakon tjedan dana neko mi sa ključem sjebe cijelu prvu masku! pofarbam opet, i natrag mi sjeba al sada samo 1 cm....

--- Kraj citata ---
neko ljubomoran

--- Kraj citata ---

najvjerojatnije!

--- Kraj citata ---
EVO ista prica ko kod mog lege decko kupio skuter i za par dana netko iz zgrade mu propali sic s cikom i jos mu sirovina ostavi cik zaboden u sic ma stoka pkvarena sta im je merak radit nekome sranje ko onom decku tu s foruma sto su pospricali  motor s sprjem za krpanje guma ma bezobrazno ...sorry na offtopičarenju  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju