Tehnički kutak > Styling skutera

Ogrebotinice

<< < (7/10) > >>

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: andy - 25 Veljača, 2008, 21:54:10 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 25 Veljača, 2008, 21:52:05 ---kod mene da spremim plastike za farbanje, i moju boju, samo jos da mi posprica je tako oko 150-200e... znaci sve moje, samo da posprica i to je to :S

mozes sam, ako imas sredstva samo, laganica...pogledaj u styling forumu imas uputstva od Mr J-a, ja to koristim..

--- Kraj citata ---

čitao sam već....
ne čini se prekomplicirano ali meni skut treba svaki jebeni dan tak da neznam kak bi to izveo...no nema veze neću to radit bum probo s markerom

--- Kraj citata ---

vozis ga bez plastika ;)

andy:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 25 Veljača, 2008, 21:55:40 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 25 Veljača, 2008, 21:52:05 ---kod mene da spremim plastike za farbanje, i moju boju, samo jos da mi posprica je tako oko 150-200e... znaci sve moje, samo da posprica i to je to :S

mozes sam, ako imas sredstva samo, laganica...pogledaj u styling forumu imas uputstva od Mr J-a, ja to koristim..

--- Kraj citata ---

čitao sam već....
ne čini se prekomplicirano ali meni skut treba svaki jebeni dan tak da neznam kak bi to izveo...no nema veze neću to radit bum probo s markerom

--- Kraj citata ---

vozis ga bez plastika ;)

--- Kraj citata ---

to mi je malo smušeno ali ipak je baš  fora

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: andy - 25 Veljača, 2008, 21:56:46 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 25 Veljača, 2008, 21:55:40 ---

--- Kraj citata ---

čitao sam već....

--- Kraj citata ---

vozis ga bez plastika ;)

--- Kraj citata ---

to mi je malo smušeno ali ipak je baš  fora

--- Kraj citata ---
ma boli te coshe... motor ti je ispravan, kerovi ti ne mogu nista.... samo uzivaj!

Shiltac:

--- Citat: gigo_sf2 - 25 Veljača, 2008, 21:54:38 ---
--- Citat: Zero Cool - 25 Veljača, 2008, 21:31:26 ---cijelog ofarbaj u neku novu boju...
al da ne prođeš kao ja. dam ofarbat sku, sklopim ga, nakon tjedan dana neko mi sa ključem sjebe cijelu prvu masku! pofarbam opet, i natrag mi sjeba al sada samo 1 cm....

--- Kraj citata ---
neko ljubomoran

--- Kraj citata ---

najvjerojatnije!

Shiltac:
skut ofarbaš, staviš slajdere i sve 4.... samo ako ti neko ne sjebe kao meni!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju