Tehnički kutak > Styling skutera
Ogrebotinice
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: andy - 25 Veljača, 2008, 21:54:10 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 25 Veljača, 2008, 21:52:05 ---kod mene da spremim plastike za farbanje, i moju boju, samo jos da mi posprica je tako oko 150-200e... znaci sve moje, samo da posprica i to je to :S
mozes sam, ako imas sredstva samo, laganica...pogledaj u styling forumu imas uputstva od Mr J-a, ja to koristim..
--- Kraj citata ---
čitao sam već....
ne čini se prekomplicirano ali meni skut treba svaki jebeni dan tak da neznam kak bi to izveo...no nema veze neću to radit bum probo s markerom
--- Kraj citata ---
vozis ga bez plastika ;)
andy:
--- Citat: mali_odwaljiwac - 25 Veljača, 2008, 21:55:40 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 25 Veljača, 2008, 21:52:05 ---kod mene da spremim plastike za farbanje, i moju boju, samo jos da mi posprica je tako oko 150-200e... znaci sve moje, samo da posprica i to je to :S
mozes sam, ako imas sredstva samo, laganica...pogledaj u styling forumu imas uputstva od Mr J-a, ja to koristim..
--- Kraj citata ---
čitao sam već....
ne čini se prekomplicirano ali meni skut treba svaki jebeni dan tak da neznam kak bi to izveo...no nema veze neću to radit bum probo s markerom
--- Kraj citata ---
vozis ga bez plastika ;)
--- Kraj citata ---
to mi je malo smušeno ali ipak je baš fora
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: andy - 25 Veljača, 2008, 21:56:46 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 25 Veljača, 2008, 21:55:40 ---
--- Kraj citata ---
čitao sam već....
--- Kraj citata ---
vozis ga bez plastika ;)
--- Kraj citata ---
to mi je malo smušeno ali ipak je baš fora
--- Kraj citata ---
ma boli te coshe... motor ti je ispravan, kerovi ti ne mogu nista.... samo uzivaj!
Shiltac:
--- Citat: gigo_sf2 - 25 Veljača, 2008, 21:54:38 ---
--- Citat: Zero Cool - 25 Veljača, 2008, 21:31:26 ---cijelog ofarbaj u neku novu boju...
al da ne prođeš kao ja. dam ofarbat sku, sklopim ga, nakon tjedan dana neko mi sa ključem sjebe cijelu prvu masku! pofarbam opet, i natrag mi sjeba al sada samo 1 cm....
--- Kraj citata ---
neko ljubomoran
--- Kraj citata ---
najvjerojatnije!
Shiltac:
skut ofarbaš, staviš slajdere i sve 4.... samo ako ti neko ne sjebe kao meni!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju