Tehnički kutak > Styling skutera

Ogrebotinice

<< < (9/10) > >>

DvdAerox:
ma ofarbaj cijeli skut.. kupis neke mat boje za kompresor i bacis lak pa ce bit super... tako je najjeftinije...

a za onu prednju plastiku (plavu), ides kod nekog koji prodaje boje i kupis istu od yamahe (kod mene imas cjeli katalog)-to u slucaju da samo plavu zelis ispravit.. ali to je dosta para...

u oba slucaja baci spric kit prije gore... pogotovo ako farbas one matirane crne plastike..

andy:

--- Citat: DvdAerox - 26 Veljača, 2008, 10:16:58 ---ma ofarbaj cijeli skut.. kupis neke mat boje za kompresor i bacis lak pa ce bit super... tako je najjeftinije...

a za onu prednju plastiku (plavu), ides kod nekog koji prodaje boje i kupis istu od yamahe (kod mene imas cjeli katalog)-to u slucaju da samo plavu zelis ispravit.. ali to je dosta para...

u oba slucaja baci spric kit prije gore... pogotovo ako farbas one matirane crne plastike..

--- Kraj citata ---

ma trenutno nemam para
pa bi samo sa markerom

DvdAerox:
probaj sa tim markerom pa javi dali funkcionira.......

andy:

--- Citat: DvdAerox - 26 Veljača, 2008, 10:26:43 ---probaj sa tim markerom pa javi dali funkcionira.......

--- Kraj citata ---

šta da uzmem plavi i crni

DvdAerox:
vidis ti... za plavi ok, ali za onu mat crnu ja bi vise probao sa vodobrusnim 2000 i polir pastom..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju