Tehnički kutak > Styling skutera
Ogrebotinice
DvdAerox:
ma ofarbaj cijeli skut.. kupis neke mat boje za kompresor i bacis lak pa ce bit super... tako je najjeftinije...
a za onu prednju plastiku (plavu), ides kod nekog koji prodaje boje i kupis istu od yamahe (kod mene imas cjeli katalog)-to u slucaju da samo plavu zelis ispravit.. ali to je dosta para...
u oba slucaja baci spric kit prije gore... pogotovo ako farbas one matirane crne plastike..
andy:
--- Citat: DvdAerox - 26 Veljača, 2008, 10:16:58 ---ma ofarbaj cijeli skut.. kupis neke mat boje za kompresor i bacis lak pa ce bit super... tako je najjeftinije...
a za onu prednju plastiku (plavu), ides kod nekog koji prodaje boje i kupis istu od yamahe (kod mene imas cjeli katalog)-to u slucaju da samo plavu zelis ispravit.. ali to je dosta para...
u oba slucaja baci spric kit prije gore... pogotovo ako farbas one matirane crne plastike..
--- Kraj citata ---
ma trenutno nemam para
pa bi samo sa markerom
DvdAerox:
probaj sa tim markerom pa javi dali funkcionira.......
andy:
--- Citat: DvdAerox - 26 Veljača, 2008, 10:26:43 ---probaj sa tim markerom pa javi dali funkcionira.......
--- Kraj citata ---
šta da uzmem plavi i crni
DvdAerox:
vidis ti... za plavi ok, ali za onu mat crnu ja bi vise probao sa vodobrusnim 2000 i polir pastom..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju