Tehnički kutak > Styling skutera
Ogrebotinice
PitBull Aerox:
bar kod mene...
ima covjek sto ima yamahine orginal boje i to gdje si poderao skut ti samo uradi. jednom prijatelju radio. i perfektno je ispalo. da neznam da je upao nebi nikad skonto da je...!
andy:
--- Citat: neer - 25 Veljača, 2008, 21:49:10 ---imas na benzama kupiti markere za ogrebotine ..vidio sam na ininoj benzi da ima cjela polica samo stim markerima sto posto ima za tvoj zato sto vidim da nije metalic boja odi pogledaj to bi te izaslo 15-20kn vjeruj mi to je jeftina dumina a imat ces ju dosta dugo..a frabanje kkompletno je jako skupo tak da 0 bodova za farbanje ili home made a i to te nece bas jeftino izaci a i nece super ispasti
--- Kraj citata ---
daj puni naziv tog markera......i misliš da to prekriva i da se nevidi 100 %
da ne ispadne ko i prvi put.... hehe
MaLi_OdvALjivAc:
kod mene da spremim plastike za farbanje, i moju boju, samo jos da mi posprica je tako oko 150-200e... znaci sve moje, samo da posprica i to je to :S
mozes sam, ako imas sredstva samo, laganica...pogledaj u styling forumu imas uputstva od Mr J-a, ja to koristim..
andy:
--- Citat: mali_odwaljiwac - 25 Veljača, 2008, 21:52:05 ---kod mene da spremim plastike za farbanje, i moju boju, samo jos da mi posprica je tako oko 150-200e... znaci sve moje, samo da posprica i to je to :S
mozes sam, ako imas sredstva samo, laganica...pogledaj u styling forumu imas uputstva od Mr J-a, ja to koristim..
--- Kraj citata ---
čitao sam već....
ne čini se prekomplicirano ali meni skut treba svaki jebeni dan tak da neznam kak bi to izveo...no nema veze neću to radit bum probo s markerom
stark1:
--- Citat: Zero Cool - 25 Veljača, 2008, 21:31:26 ---cijelog ofarbaj u neku novu boju...
al da ne prođeš kao ja. dam ofarbat sku, sklopim ga, nakon tjedan dana neko mi sa ključem sjebe cijelu prvu masku! pofarbam opet, i natrag mi sjeba al sada samo 1 cm....
--- Kraj citata ---
neko ljubomoran
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju