Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Setup:-TP Due+-TP Radilica-TP Nardo Replica-Malossi Multivar 2000-Malossi Kevlar Belt-Malossi Delta Clutch-Malossi Wingbell-Malossi E13-Malossi Prirubnica 45-Dell' Orto 19
Citat: dino_sk - 25 Veljača, 2008, 17:47:49Setup:-TP Due+-TP Radilica-TP Nardo Replica-Malossi Multivar 2000-Malossi Kevlar Belt-Malossi Delta Clutch-Malossi Wingbell-Malossi E13-Malossi Prirubnica 45-Dell' Orto 19 daj pare buraz
TP Duo+ ne postoji za Peugeota,ako niste znali tuneri
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
dobar setup, samo još bi trebalo usis nabavit veći..
Citat: speed - 25 Veljača, 2008, 20:24:37TP Duo+ ne postoji za Peugeota,ako niste znali tunerima nema veze ionako nisam ja pisao ovaj setup nego sam nasao na netu pa samo copy/paste
Citat: dino_sk - 25 Veljača, 2008, 21:17:58Citat: speed - 25 Veljača, 2008, 20:24:37TP Duo+ ne postoji za Peugeota,ako niste znali tunerima nema veze ionako nisam ja pisao ovaj setup nego sam nasao na netu pa samo copy/pasteto se inače zove spamm i brisat će se..ako ne znaš, ne laji neistinu!!
joooj ako netko bude krenio u nabavu onakve prirubnice neka se meni javi ja cu isto uzimati jer mi je prijeko potrebna ja mislim da ti je taj setup dobar za pocetak neces promasit