Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
stvarno ne kontam :'(jedino ispod prirubnice sto ima je ova pumpa !!!a da ti nemislis da se ja sad vozam ovako kako je naslici msm bez ubacene pumpe
nisam te ni ja skontao, no nebitno,htio sam reci da serijski jet force ide tako, samo ovaj sto se na njemu vozim ide 72 max. ako si u uspravnom polozaju...ide ti jako jako slabo..
koliko znam u njega je karb, a ne tsdi
Taj vrag u gornjem desnom uglu ti je potreban https://www.scooter-attack.com/shop/#!/en/Peugeot/Jetforce-50-TSDI/Cylinders/Accessories/M5512894-Conversion-Malossi-Injection-Carburetion.html
sorry, nezz koji k mi bio.. ocito mi mozak u stand by modu da to mu treba da popuni rupu nastalu skidanjem ovog komada
zacudilo me sto nisam pogledao sliku a kreten isao komentirati, tek kad si ti mi ponovio, gledam koji k, pa sam skontao i sliku i tek onda vidio na sto mislis
dal ja mogu uzet onaj tecni metal sto se more uzet pa ga njime popunit
@Jet Force C-techKakva ti je ovo tablica? Ti pravio ili?
jbg neznam cim bi mogo to popunit sutra cu otuc do limara pa vidit dal to on more napravit ?
Odes do nekog ko topi aluminijum i das mu da ti to nafiluje,ja da imam vremena napravio bi ti to i dobio bi i visnju na vrhu Salim se,moras vidit od cega je to napravljeno ako nije aluminijum onda moras izmisljat kako cesIli najsigurnija opcija da odneses tokaru da ti izradi na strugu
tablicu sam odnjeo u firmuj sto ljepi reklame na kola i oni napravili za 20KM.