I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
ja bi mozda i stavio drugi nick da recimo imam neki nadimak..al kad nemam svi me zovu igor i dodao ''.sb'' ne samo zato sto sam iz broda, nego zato sto sam od pocetka krenio s tim, pa tako i na 10 drugih foruma (pa da uvijek bude isto)..tu i tamo se nađe igor86 (po datumu rođ. 8.6.'86...cool
Citat: igor.sb - 24 Veljača, 2008, 17:33:23ja bi mozda i stavio drugi nick da recimo imam neki nadimak..al kad nemam svi me zovu igor i dodao ''.sb'' ne samo zato sto sam iz broda, nego zato sto sam od pocetka krenio s tim, pa tako i na 10 drugih foruma (pa da uvijek bude isto)..tu i tamo se nađe igor86 (po datumu rođ. 8.6.'86...cool I to 86 ti skoro isto izgleda ko Sb, tako sam ja i na net.hr, pretpostavio da si iz sl. broda
dal bi se moglo kak promijenit nick
Citat: replcnt - 24 Veljača, 2008, 17:49:13dal bi se moglo kak promijenit nickmoze seako eladio dopusti
Citat: igor.sb - 24 Veljača, 2008, 17:54:51Citat: replcnt - 24 Veljača, 2008, 17:49:13dal bi se moglo kak promijenit nickmoze seako eladio dopustieladio, dopusti mi da promijenim nick
vpucko -> prvo slovo imena i prezime sta ja znam tak sam svugdje sto se neta tice inace me zovu veseli ime veselko