dakle svi koji sudjeluju mogu gledati prek skypea,ali i to ti onda povlači i to da onaj koji izvlači mora napisati sva imena sudionika na papir,jednake boje,veličine,isprintat i ubacit u neki racku prozirni i to sve snimat kamerom,da se vidi da nema mučke sa duplikatima i sl...cijelo vrjeme pripreme i igre snima kamera i nema pravo sudjelovanja,mora skupljat pare itd itž...misliš da ima neko kome se da stim jebavat,a iz vlastitog iskustva organiziranja nekih tako stvari znam da će poslje biti popljuvan da je pokro pare(makar dio),da je bilo mućkanja sa imenima i sl.....
previše posla oko toga, mislim da bi bio dobar neki software sa kojim se može recimo ubacit nagrada u jednu kolonu i sudionici u drugu, program odvrti koju sekundu "nervoze" i imamo dobitnika jedne od nagrada
program dalje vrti za druge nagrade, a u dodatnom prozorčiću ili koloni stoje dobitnici prijašnih nagrada
možemo dodat da ako su nagrade "slabije" da onaj koji je izvučen može i dalje sudjelovat ili ga ostavit da se zadovolji sa jednom
ako neko zna radit u visual basic-u ili C# mislim da bi se to moglo vrlo lako iskombinirat par "if" naredbi i to je to, iskreno ja bi ga napravio vrlo rado ali nisam u tim programima radio najmanje 4-5 godina tako da sam se već i pogubio u tome
cijelo izvlačenje se vrti preko skype-a kao "live streaming" i kasnije se pične na youtube da oni koji nemaju skype ili nisu pri kompu u to vrijeme da znaju o čemu se radi i tko se radovao a tko nije