evo da se pohvalim, prije oko tjedan i pol mi je stigao puž sa sajlom (3 žice), namješteno je na račun servisa i sad je to riješeno
kao što sam već prije u nekoj od tema spomenuo sam da mi je i rezervoar curio negdje ispod maske, također je napomenuto da se pogleda na servisu
skuter je bio kod njih 2 dana, nakon što sam došao po njega gospodin koji je radio na njemu direktno mi je rekao da ga više kod njih ne dovozim ukoliko nije standardni kilometar servis jer se njemu neda rastavljat cijeli skuter da bi došao do rezervoara
nakon mog upita jel pregledan gore navedeni rezervoar, rečeno mi je da je sve riješeno, odem do benze, tankam 8 od mogućih 11l (vozio sam se na "parama") dođem kući, parkiram ga u garažu, nije prošlo 2h osjetim u kući kako mi smrdi benzin (kroz ulaz u garažu)
siđem dolje da vidim šta je, kad ono imam šta za vidit, gorivo je curilo sa obje strane rezervoara
nakon što sam zamračio, nazovem MOTO VIOLU (piaggio servis, koji, napominjem nema licencu za derbi), javi mi se serviser kojem sam objasnio problem, on mi odgovori ukoliko imate garanciju smatrajte to riješenim (već sam ih prije hvalio), odvezem im skuter u pon popodne da ga u utorak pregledaju, zove teta oko podneva i kaže riješen je problem
pukla brtva kod plovka i popustila šelna kod oduška, platio koliko je trebalo, lijepo se zahvalio i poručio im da se nadam daljnoj suradnji sa njima
moje iskustvo je da u Osijeku zaobilazite sve piaggio servise osim MOTO VIOLE