Općenito > Servisi

Usluga servisa preko garancije

<< < (3/4) > >>

ivanm:
točno to treba radit, nakon puno takvih prijava se izgubi licenca.. al kak je serviserov nečiji netko dobar sa nekim iz piaggia hrvatska, ne čudi me da nitko ne radi kak treba i da si pokrivaju leđa kao što se to u našoj državi inače radi.. budimo realni ipak mi nismo njemačka da sve štima..

balicdim:

--- Citat: steeef - 26 Rujan, 2011, 13:40:07 ---uvijek ih moreš prijavit glavnom uvozniku za piaggio hrvatska..to bi ja isti tren napravil .

--- Kraj citata ---

mislim da mu je veća kazna to što im više neću dolazit, te što sam svim mojim poznanicima poručio da ne idu kod njih zbog situacije koja se meni dogodila, iako sam, ovo kažem u povjerenju već čuo da su dobili po nosu od gazde Piaggia, naime vodila se anketa po servisima unutar cijele lijepe naše i anonimnim pozivima su ugovarali "prve servise" na vozilima sa 0km, ko ih je lijepo ušao u susret dobio je pozitivnu ocijenu a ovi koji su ih odjebli su kasnije pismenim putevim dobili bibera

eladio:

--- Citat: balicdim - 26 Rujan, 2011, 16:48:01 ---mislim da mu je veća kazna to što im više neću dolazit, te što sam svim mojim poznanicima poručio da ne idu kod njih zbog situacije koja se meni dogodila, iako sam, ovo kažem u povjerenju već čuo da su dobili po nosu od gazde Piaggia, naime vodila se anketa po servisima unutar cijele lijepe naše i anonimnim pozivima su ugovarali "prve servise" na vozilima sa 0km, ko ih je lijepo ušao u susret dobio je pozitivnu ocijenu a ovi koji su ih odjebli su kasnije pismenim putevim dobili bibera

--- Kraj citata ---

hrvatska je tako mala da se i na nivou države takve stvari odmah osjete, a kamoli ne u gradu poput osijeka  :icon_thumright:
skuter branša ima tako malo posla zadnje dve godine , sezona se svodi na par mjeseci, a ni tada nemaju nesto puno posla, a jos kad se uzme u obzir duga zima... hm..
cinjenica je da bi se trebali klati za svakog kupca i za svaku kunu.. tako da mi ovi potezi nisu ni malo jasni :dontknow:
vjerujem da servisima takve "garantne" stvari piaggio ne placa, ali ako s time imaju problema, to moraju s njima rjesavati, a ne preko kupaca..

veseli jedino sto evo kako ti kazes moto viola je pokazala kako se treba raditi i evo zato i dobiva besplatnu reklamu i vjernu musteriju.. 

karambaVK:
Mislim da je tu problem najviše u mentalitetu ljudi koji drže "ovlaštene" trgovine skutera.
Svi bi prodavali skutere, a servis samo za izmjenu rolica,svjećice i remena.
Kad je nekakav veći zahvat u pitanju onda te 'ladno odyebu, a pogotovo ako to ulazi u garanciju- samo gledaju da to izbjegnu.

Ja osobno po sve dijelove za Piaggio/Gilera skutere idem u Moto Violu Osijek, jer kod nas u Vinkovcima je problem u zadnje vrijeme kupiti i rolice iz razloga što ih nemaš kod koga kupiti.
Da ne pričam o klipovima, karikama, brtvama i ostalom.

JogFromYamaha:
ajde da vam sada iz prve ruke iskustvo objasnim kako funkcionira garantni rok kod skutera

npr tebi se razleti termogrupa i trebas novu termogrupu
skut ti je pod garancijom i vozis ga tamo oni te odjebu
zasto?
ne zato jer oni nenaju da moraju to pokrit nego zato sto su muljatori

95% servisa nema rjesenu financijsku stranu s lagerom

ako ducan zeli tebi mjenjat termogrupu onda on mora svoje pare stavit i platit unaprijed  i koristit ih ko kaparu dok roba ne stigne i platit ostatak dok stigne (PROBLEM 1 SERVISI SU SVORC) rugi korak je taj da oni moraju razvaljenu termogrupu poslat na evaluaciju da firma koja bi trebala platit (piaggio u ovom primjeru) potvrdi da je mehanicka graska i isplati servisu vrijednost termogrupe + cijenu popravka
e tu je rizik sta ako oni ne potrde ti si vec covjeku zamjenio i upravo si popusio svoje pare (DRUGI PROBLEM RIZIK)
a najveci problem je sto vecina takozvanih servisa nema rjesen financijski dio s lagerom robe tako da posalju kamjon po pposiljku
pa ne placaju
pa drugi kamjon posalju pa ne placaju
i treci kamjon e vise nema robe dok se ne isplate prva dva
a treci kamjon mora platiti pare unaprijed jer se nedaju u lageru zejebavat

u hr je normalna stvar da firma firmi ne placa ili da se placanje zateze na preko godinu dana i sl gluposti al vani je to nezamislivo
dok narucis onda vec moras imat pare da platis i nema druge

to je razlog zas se kod nas uvjek sranja desavaju prvo servisi muljau oko isplate onda zbog manjka vlastitog kapitala / ili vlastitog rizika odugovlace ili odbijaju zamjene u garantnom vremenu
a propadaju dok popuse zamjene koje nestrucni "majstor" smatra da ce se uvazit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju