Općenito > Servisi
Usluga servisa preko garancije
balicdim:
Pošto imam skuter koji je pod garancijom i ima svoje "mušice" odvezao sam ga na standardni servis koji mi je uredno naplaćen, te sam neke dijelove tražio da mi se zamjene pod garancijom.
1) Ostavio sam servisnu knjižicu koju su u servisu držali oko 3-4 tjedna da bi mi na kraju rekli da garancija ne prolazi jer fali neki papir na kojem je broj šasije, potpis vlasnika, prodavača i pečat ovlaštenog servisa/prodavača gdje je kupljen.
2) Otišao sam kod prodavača (nisam htio kod njih na servis jer sam imao neke nesuglasice sa njima još kod prvog skutera) da zatražim taj papir koji su oni slučajno otrgnuli (bio je i orginal i kopija kod njih), gospođa koja je radila me uredno upita kad je kupljen, malo prekopala po papirima i nađe ga
3) Tzv, "falični papir" odnesem u servis gdje sam tražio neke dijelove pod garancijom, da bi sada već mislim skoro mjesec dana čekao dijelove
Anketu sam napravio da vidim dal se to samo meni događa ili je još netko imao ovakav slučaj ili dijeli istu sudbinu kao ja, naime kažu da je problem u tome što je nekad generalni uvoznik za Derbi bio Cro Futura a sad je Piaggio Hrvatska i da zbog toga kasni do jaja :dontknow:
JogFromYamaha:
gle piaggio hrvatska je dobar zastupnik u splitu i narucim dio u roku 48 sati je dio kod mene (racuna se radni dani)
sta se tice ostalih to je sljam
ja sam prije 3 godine narucivao za ranericu centralu i suste preko 6 tjedni sam cekal da dodu sta je apsurd
od kad je uvoznik glavni u splitu sve ide u 2-3 dana
to sto ti cekas je rezultat servisa koji ne placa djelove redovno te nemaju dobro rjesene ugovore s dobavljacem
koji onda tako se trudi i isporucit robu kako ovi placaju
zato i cekas ko budala mjesec dana.
balicdim:
iskreno neznam kako posluje servis/trgovina gdje sam ga odvezao ali pošto su "friški" u gradu, mislim da bi se trebali malo više trudit da bi si privukli klijentelu, ja sam tamo otišao na nagovor pajde kao ono dečki koji rade tam su full ispravni i tak švašta nešto, istina nije lagao, ali već sijede dobivam koliko čekam na dijelove, a ne želim financirat iz svog džepa jer dijelovi nisu baš jeftini
3alfa3:
Meni nikad niej bilo jasno gdje je problem (ovlastenom) servisu nesto obavit pod garancijom. Oni svoj rad uredno naplate (i to ne od stranke), em imaju zadovoljnu musteriju koja ce im opet doci.
Stvarno ne kuzim zasto je neki put problem... Naravno, ako je situacija cista, a ne da neko neopravdano trazi da mu se pod garancijom obavi neki zahtvat koji pod garantne uvjete ne spada
balicdim:
--- Citat: 3alfa3 - 16 Kolovoz, 2011, 18:22:15 ---Meni nikad niej bilo jasno gdje je problem (ovlastenom) servisu nesto obavit pod garancijom. Oni svoj rad uredno naplate (i to ne od stranke), em imaju zadovoljnu musteriju koja ce im opet doci.
--- Kraj citata ---
rad pod garancijom se ne naplaćuje, kao ni dijelovi, di bi nam bio kraj dugovima kad bi se još i to naplaćivalo
--- Citat: 3alfa3 - 16 Kolovoz, 2011, 18:22:15 ---Stvarno ne kuzim zasto je neki put problem... Naravno, ako je situacija cista, a ne da neko neopravdano trazi da mu se pod garancijom obavi neki zahtvat koji pod garantne uvjete ne spada
--- Kraj citata ---
stvar je u tome što sam došao kod njih i pitao dal se može nabavit sajla za brzinomjer (ona sa 3 žice) pod garancijom i tražio sam da mi pregledaju stanje rezervoara koji mi najvjerovatnije curi na dihtungu kod samog vrha pa mi kod vibracija prelijeva gorivo preko njega, oni su uredno to potvrdili da sve to ide pod garanciju, a ja sad ko debilčina čekam već duže vrijeme da me pozovu da to riješe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju