Tehnički kutak > Tuning skutera

ranner prijenos pitanje?

<< < (3/8) > >>

Jump33r:

--- Citat: Juri? - 28 Rujan, 2011, 15:58:49 ---Triba vrtiti barem 8500...za remen pretpostavljam da je jer niz blagu nizbrdicu kad se sagnem ide 100+
Stvar je u tome kad on ide nekih 75-80 triba mu puna snaga da bi jos malo ubrza sta zahtijeva vece okretaje od 7800 koji su meni pri toj brzini...tada triba vrtiti barem 8200

I skuzija sam da mi uzbrdo ide isto ka prije iako sad ima barem 500-600 okretaja vise...jeli to zbog centralnog?

--- Kraj citata ---

mozda je malo al vise je do multivara i rolica u njemu

a neznan sta da ti kazen, al ti te okretaje neces dobit na serijali,.. koliko ti je prije vrtila?

Jurich:

--- Citat: Jump33r - 28 Rujan, 2011, 20:58:03 ---mozda je malo al vise je do multivara i rolica u njemu

a neznan sta da ti kazen, al ti te okretaje neces dobit na serijali,.. koliko ti je prije vrtila?

--- Kraj citata ---
Prvo da ti se zahvalim sta mi pomazes...nisu mi problem okretaji na pocetku nego na krajnjoj...mislin da sam
 skuzija u cemu je stvar...triba mi tvrda centralna opruga koja ce skupiti ( pustiti remen na najnizu kvacila) tek na nekih 85-90 kmh...sad je samo problem koju uzet...koja je tvrda nekih 15-20 posto od serijske??

3alfa3:

--- Citat: Juri? - 28 Rujan, 2011, 22:12:05 ---Prvo da ti se zahvalim sta mi pomazes...nisu mi problem okretaji na pocetku nego na krajnjoj...mislin da sam
 skuzija u cemu je stvar...triba mi tvrda centralna opruga koja ce skupiti ( pustiti remen na najnizu kvacila) tek na nekih 85-90 kmh...sad je samo problem koju uzet...koja je tvrda nekih 15-20 posto od serijske??

--- Kraj citata ---

Stavi malossi ljubicasti feder po mogucnosti sa torsion controllerom koji ce jos malo otvrdnuti feder

Jurich:

--- Citat: 3alfa3 - 28 Rujan, 2011, 22:58:38 ---
Stavi malossi ljubicasti feder po mogucnosti sa torsion controllerom koji ce jos malo otvrdnuti feder

--- Kraj citata ---
Koliko je tvrdi ljubicasti, koliko je tvrdi od serijskog i sta je to torsion controllerom?

steeef:

--- Citat: Juri? - 28 Rujan, 2011, 23:06:38 ---Koliko je tvrdi ljubicasti, koliko je tvrdi od serijskog i sta je to torsion controllerom?

--- Kraj citata ---

torsion controller ti je plastični prsten po kojem kliže centralna opruga prilikom uvijanja i stiskanja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju