Tehnički kutak > Tuning skutera
ranner prijenos pitanje?
3alfa3:
--- Citat: Juri? - 28 Rujan, 2011, 23:06:38 ---Koliko je tvrdi ljubicasti, koliko je tvrdi od serijskog i sta je to torsion controllerom?
--- Kraj citata ---
On je zapravo dosta meksi u pocetku sabijanja (jer je kraci), a poslije je nesto malo meksi od serijskog. To sto malossi tvrdi da je tvrdji je druga prica. Ja sam mjerio sve federe za poaggio 50 i to je moj rezultat. Torsion controller je plasticni prsten koji se stavlja izmedju centralnog federa i kuplunga. Malo otvrdne feder (jer feder bude jace sabijen - manje od 1cm), ali to mu nije primarna namjena nego da se feder ne uvija torziono nego da klizi - bitno smanjenje vibracija. Proizvodi ga isto Malossi
Ja bi na tvom mjestu stavio taj feder i torsion controller i probao vozit pa tek onda po potrebi jos rolicama dobio okretaje koje trebas
Jurich:
--- Citat: 3alfa3 - 28 Rujan, 2011, 23:35:56 ---On je zapravo dosta meksi u pocetku sabijanja (jer je kraci), a poslije je nesto malo meksi od serijskog. To sto malossi tvrdi da je tvrdji je druga prica. Ja sam mjerio sve federe za poaggio 50 i to je moj rezultat. Torsion controller je plasticni prsten koji se stavlja izmedju centralnog federa i kuplunga. Malo otvrdne feder (jer feder bude jace sabijen - manje od 1cm), ali to mu nije primarna namjena nego da se feder ne uvija torziono nego da klizi - bitno smanjenje vibracija. Proizvodi ga isto Malossi
Ja bi na tvom mjestu stavio taj feder i torsion controller i probao vozit pa tek onda po potrebi jos rolicama dobio
okretaje koje trebas
--- Kraj citata ---
Mislis tvrđi? ( boldano)
Znaci ljubičasti je tvrđi od serijskog?
3alfa3:
--- Citat: Juri? - 29 Rujan, 2011, 00:00:24 ---Mislis tvrđi? ( boldano)
Znaci ljubičasti je tvrđi od serijskog?
--- Kraj citata ---
Ne, on je zapravo meksi, a pogotovo na pocetku. Ali lakse je ustelat prijenos sa njim - takva je praksa
Jurich:
--- Citat: 3alfa3 - 29 Rujan, 2011, 01:01:34 ---Ne, on je zapravo meksi, a pogotovo na pocetku. Ali lakse je ustelat prijenos sa njim - takva je praksa
--- Kraj citata ---
aha...a koji je tvrdi od serijskog?
jer meni triba feder koji bi dava otpor polutkama nakon 75 kmh (do tud negdje drzi serijski)
ivanm:
--- Citat: Juri? - 28 Rujan, 2011, 14:26:21 ---imam novu gileru runner na njoj sve serijala osim multivara (sa 6,5 grama) i crnih federa kvacila...sad vrti skoro 9 rpm na ubrzanju
problem je u tome sta mi skuter krajnju nemoze razvrtiti (moze ali tek na 100 km/h, ista je stvar bila kad sam ima i 7,2 grama)
dakle rolicama stanje nemogu poboljsati
sad kako nastelati da mi vrti 9 rpm u krajnjoj između 90 i 95, jer ovako jedva priđe 80 :angry7:
jeli centralni feder utječe na krajnju brzinu? (meni je serijski)
aj pomazite :help:
--- Kraj citata ---
ja imam serijalu samo sa multivarom u njemu role 6.8 gr, serijski feder kontrasta.. ide do 83-4 po satu, kakvih 90-100.. to su gluposti..
samo multivar sa ostatkom serijskog setupa (pogotovo ne sa serijskim sc46 spuhom sa katalizatorom euro 3) ti neće donijeti ni km krajnje u odnosu na serijski variomat, samo će okretaje držati u konstanti.. dakle serijski variomat radi tako da kad daš gas vrti na 8500 do 75 a onda se prevrtava do 9000 okr možda i više ak ideš nizbrdo.. multivar sprečava to prevrtavanje.. dakle simptomi koje imaš su normalni, ako misliš iskoristiti prednosti multivara morat ćeš staviti bar neki rezo spuh koji će cilindru dati snage da variomat razvrti do kraja i da ti tih 90+km/h..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju