Tehnički kutak > Tuning skutera

ranner prijenos pitanje?

<< < (2/8) > >>

Jurich:
ljudi triba mi hitno pomoć u vezi runnera jer za par dana vise necu biti kuci i tako ostajem bez garaze i alata pa bi tija problem rjesiti prije nego odem

imam novu gileru runner na njoj sve serijala osim multivara (sa 6,5 grama) i crnih federa kvacila...sad vrti skoro 9 rpm na ubrzanju
problem je u tome sta mi skuter krajnju nemoze razvrtiti (moze ali tek na 100 km/h, ista je stvar bila kad sam ima i 7,2 grama)
dakle rolicama stanje nemogu poboljsati
sad kako nastelati da mi vrti 9 rpm u krajnjoj između 90 i 95, jer ovako jedva priđe 80   :angry7:
jeli centralni feder utječe na krajnju brzinu? (meni je serijski)
aj pomazite  :help:

Jump33r:
a koliko bi ti tija da ti ide serijala? 150km/h?

vrati oped te 7,2g kuglice, lagano ti je ovo. Feder nema nikakve veze sa krajnom.

Jurich:

--- Citat: Jump33r - 28 Rujan, 2011, 15:15:13 ---a koliko bi ti tija da ti ide serijala? 150km/h?

vrati oped te 7,2g kuglice, lagano ti je ovo. Feder nema nikakve veze sa krajnom.

--- Kraj citata ---
Evo bar neko zeli pomoći
Proba sam sa 7,2 i teske su...pri ubrzanju vrti 8200...
Krajnja mi je bila bolja sa serijskim variomatom jer bi uspija razvrtiti do kraja a ovog ne mogu u tome je stvar...
Serijala runnera zna uvatiti 90+ po celeru

Jump33r:

--- Citat: Juri? - 28 Rujan, 2011, 15:22:40 ---Evo bar neko zeli pomoći
Proba sam sa 7,2 i teske su...pri ubrzanju vrti 8200...
Krajnja mi je bila bolja sa serijskim variomatom jer bi uspija razvrtiti do kraja a ovog ne mogu u tome je stvar...
Serijala runnera zna uvatiti 90+ po celeru

--- Kraj citata ---

vise od 8200 ti ni ne triba vrtit,baren po meni,.. :dontknow:  Jel ti remen dize do kraja?

Jurich:

--- Citat: Jump33r - 28 Rujan, 2011, 15:37:26 ---vise od 8200 ti ni ne triba vrtit,baren po meni,.. :dontknow:  Jel ti remen dize do kraja?

--- Kraj citata ---
Triba vrtiti barem 8500...za remen pretpostavljam da je jer niz blagu nizbrdicu kad se sagnem ide 100+
Stvar je u tome kad on ide nekih 75-80 triba mu puna snaga da bi jos malo ubrza sta zahtijeva vece okretaje od 7800 koji su meni pri toj brzini...tada triba vrtiti barem 8200

I skuzija sam da mi uzbrdo ide isto ka prije iako sad ima barem 500-600 okretaja vise...jeli to zbog centralnog?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju