Tehnički kutak > Injection

Ditech se gasi cim upali, ne prima gas!

<< < (3/7) > >>

_Almin_:
zamjenio i tps :S pospricao kontakt sa WD40, obzirom da mi je izbacivao gresku 8,6,7. I izbacuje mi uvijek gresku 18, stim da nisam spojio senzor temperature... I kad sam pospricao sa WD40 opet isto pali, radi ugasi se... nekad ako primi gas to je to. Ali vise ne izbacuje ni 8,6,7 greske. lud sam vise postao :S Da bombinu zamjenim? sta jos ostaje? Znaci kompressor, pumpa, injektori i kuciste, rasprsivac, ECU, usisne lamelice, TPS, sve sam to prebacio i opet isto :(

JogFromYamaha:
ditek nemoze radit bez sennzora temperature jer nezna kolko je masina topla il nije i onda ecu gluposti radi

_Almin_:
Evo spojio sam senzor temperature. Greske koji mi pokazuje su 19 i 21 :s znaci opet oko senzora temperature. I da, ovo je jedini ditech koji nece nakon treceg ili cetvrtog iscitavanja da obrise greske. On ih i dalje samo lista. I kad ima jednu gresku, i kad ima dvije tri greske, sve ih prodje po 7puta al i dalje ne zaustavlja iscitavanje greski...

Aprilia maniac:
isti problem imam i ja...negdje ti vuče zraka previše ili premalo...dakle provjeri filter zraka i provjeri dali si stavio usisne lamelice kako treba(mislim na onu brtvu itd)  :icon_thumright:

JogFromYamaha:
vuce ti felsa negdje prirubnica, filter zraka, brtva glav brtva cilindra, blok negdje vuce sigurno ako je injektor i ecu dobar

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju