Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)

prijedlozi za nove t-shirtove

<< < (48/74) > >>

ivan007:
gle necemo se svadjat :icon_thumright: nisam reko da ja nebi uzimo ali 100kn jbt je stvarno puno!
a o tome ko ce radit prvo se treba sve dogovorit, kak ce maica izgledat,kolko bi ljudi uzimalo.....par ljudi da stave svoje ponude i onda se moze zapoce

dino_sk:

--- Citat: ivan007 - 28 Ožujak, 2009, 20:33:53 ---gle necemo se svadjat :icon_thumright: nisam reko da ja nebi uzimo ali 100kn jbt je stvarno puno!
a o tome ko ce radit prvo se treba sve dogovorit, kak ce maica izgledat,kolko bi ljudi uzimalo.....par ljudi da stave svoje ponude i onda se moze zapoce

--- Kraj citata ---
majicu imamo kak izgleda imas sliku na stranici prije , i majica je sasvim oke i mislim da ce se vecina slozit s tim   :icon_thumright:
cuo sam se s eladiem opet mi je rekao da bude kroz tjedan dana valjda nesto  :drunken_smilie: to je isto rekao prije godinu dana pa do dana današnjeg nije nis organizirano s njegove strane u vezi majica,shvacam covjek sad svatovi ovo ono pripreme i to pa nestigne

ak mozes te majice napravit po toj bagatela cjeni mislim da se nece bunit uopće 
lijepo se napravi popis i onda zovi lika nek radi  :icon_thumright:

luna500rr:
ima li iko iz BiH tamo smo mi kupovali majce za 4KM ilitiga 16kn/kom

ivan007:
o.k.,javim se sutra oko ovih maici :icon_thumright:

seba:
ja cu trebat opet par komada majica. cijena nije bitna,samo nek bude majica od kvalitetnog materijala,kao npr. ove koje je dino napravio. te su super. i opet bi dao za nju 100kn jer je super.  uostalom na njoj pise moj skuter,a to ime vrijedi i vise od 100kn,tako da mislim da je cijena ok :icon_thumright: :icon_thumright: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju