Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)
prijedlozi za nove t-shirtove
eladio:
--- Citat: ivan007 - 28 Ožujak, 2009, 19:37:23 ---znaci nek finalni proizvod kosta otprilike 20kn ma nek je i krvavih 30 znam jel mi prijazelj ima sitotisak ono za maturante ma i jeftinije........uredu je zaradit 10kn po maici al brate nemozes zaradjivat 70kn po maici da ga jebes :nono:
--- Kraj citata ---
da ne bi bilo zabune,
ja sam trazio da majice budu kvalitetne i da ako misle radit srot od 20-30kn maje neka zaborave :glasses9:
u pripremi je novi logo-i neki fora orginal MS crtezi/karikature pa cu onda ici u izradu :frajer:
gokiSP:
nemora bit srot...ka recimo imam majicu koju mi je napravila susjeda za 30kn i nosim ju vec 4 godine i nosim ju dosta cesto...toliko o kvaliteti... :redface:
ivan007:
--- Citat: eladio - 29 Ožujak, 2009, 00:40:42 ---da ne bi bilo zabune,
ja sam trazio da majice budu kvalitetne i da ako misle radit srot od 20-30kn maje neka zaborave :glasses9:
u pripremi je novi logo-i neki fora orginal MS crtezi/karikature pa cu onda ici u izradu :frajer:
--- Kraj citata ---
ljudi koji uzimaju na veleprodaju imaju brutalne stvari sa logom za 40kn ovo 20-30kn je osrednje ali nimalo lose nije ovo za 40kn je :icon_thumright:
eladio:
u veleprodaji dodaj jos PDV , i na te cijene racunaj da narudzba mora biti bar 200kom (da ne kazem 1000) :icon_biggrin:
eladio:
ali ako vi znate gdje se to moze po tim cijenama napravit, svakako recite i preporucite :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju